Helgerna här borta verkligen bara springer iväg. Denna helg har jag varit helt ledig ifrån fredag eftermiddag fram tills måndagsmorgon så har hunnit med en massa! I fredags träffade jag Sofia, Paula & Emma. Vi möttes i Norwalk på Peachwave som är ett mysigt frozen yogurt-ställe.

Lördagen bestod av en mysig picknick i Waveny park med tjejerna innan jag hämtade upp Sofia för att äta på The Cheesecake Factory. Helt galet vad gott det var! Lite senare på kvällen när Sofia hade slutat jobba åkte jag till henne för lite filmmys.

SÖNDAGEN
I söndags så gick vi upp tidigt för att åka till Brooklyn för att kolla på en gospelkör. Det var så många duktiga solister och kören var så sjukt mäktig. Sen gick vi vidare mot "Smorgasburg", det är ett ställe med små olika gatukök med allt från glass till ostron till hamburgare. Så himla mysigt ställe att äta lunch på! Efter det knallade vi över Brooklyn Bridge och gick vidare mot "Sockerbit", den svenska godisaffären. Blev även ett stopp på Nike där jag införskaffade mig ett par nya skor. Vi stannade även till hos en spådam som sa att jag skulle leva ett långt liv med en man, två fina barn och med en framgångsrik karriär.


Har med andra ord haft en toppen helg med ännu bättre sällskap.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments