​jag är så dålig på att blogga. vet inte riktigt om det är min grej för jag glömmer alltid och ingen läser så det känns lite onödigt. Idag har jag varit med Alicia på stan och sen varit på solsidan bion med min familj. Jag rekommenderar filmen, den var rolig i början och sorglig i slutet. Mamma tyckte inte om filmen för att hon tyckte att den var tråkig men om man är som mig och har en konstig humor så gillar man säkert filmen. Imorgon ska jag va med Alicia igen och vi ska kolla på mer bio. Hoppas ni haft en bra julafton, själv har jag haft det så kul! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Asså sry att det kommit så lite upd men jag har haft nationella och mer. Idag har jag bara haft temadag i skolan så det var roligt. Sen är det ju oxå black friday så jag har varit med Alicia och hennes lillasyster på Götgatsbacken och shoppat lite. Vi köpte allt från tröjor till julörhängen. Det jag egentligen tänkte prata om är kamera. Jag önskar mig en vloggkamera i julklapp eftersom jag har yt kanaler med några kompisar. Har ni något bra tips på bra kameror som man kan både blogga med och göra vanliga videos med. Jag har kollat lite på en Sony Alpha A5100. Men skriv gärna om ni har något bra tips på kameror. Jag behöver också en kamera till att ta snygga bilder hit till min blogg.

Likes

Comments

Hej och välkomna till en nystartad blogg. Jag heter Wilma och här kommer jag skriva lite allt möjligt. idag har jag varit på dollar store och handlat lite med tre kompisar. Ni får gärna skriva till mig om vad ni tycker jag ska besätta om här. Nästa vecka har jag nationella proven så den veckan kommer jag kanske inte uppdatera så mycket för att jag mest kommer sitta och plugga men jag kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt. Ni får gärna kolla in min blogg som jag har med en kompis. Den bloggen heter Måndags_Kicken. Där kommer jag också vara aktiv så gå gärna in och kika. Tycker ni att jag borde ha en veckans fråga? isåfall kan ni skriva massor av frågor till mig som ni kanske behöver hjälp med eller om det är något ni undrar om mig. Hoppas ni gillar denna blogg och följ gärna för mer blogg inlägg.

Likes

Comments