Jag har varit i England en vecka nu och jag börjar känna mig varm i kläderna. Dels för att jag har lärt mig hur jag ska klä mig och för att jag har fått en rutin.

I början av veckan veckan var det extremt svårt att klä sig. Det var antingen för kallt eller för varmt. Kroppen börjar entligen vänja sig vid klimatet.

Under veckan har jag varit i collage och på en engelsk/irländsk bar för första gången. Det var en riktigt typisk bar med massa stammisar och en härlig inredning. En hund välkomnade oss alla när vi gick in i baren. Han var som en liten maskot. Hunden gjorde baren värd att återbesöka.

Jag har även ätit min första engelska lunch och haft tea time. Lunchen var förjävlig. Två och en halv dubbelmackor med coleslaw och till det en påse chips, kaka, banan och äpple. För att bli mätt hade jag behövt minst lika mycket för att bli mätt. Jag känner mig konstant hungrig och jag hoppas att det snart förändras.

Imorgon är det söndag och nya äventyr väntar.

Likes

Comments

Jag har nu överlevt en dag i England. Det var inte så farligt som jag trodde. Heltäckningsmattorna verkar vara rena och maten har hittills varit god. Till middag ordnade värdmamman rostad kyckling med potatismos. Hon gav mig bara ljust kött och innan jag åt tänkte jag att det här kommer bli torrt. Det fanns ingen sås till. Efter min första tugga märkte jag att jag gillade det. 

Det har inte hänt nått spännande utöver det just idag, men imorgon väntar nya äventyr. Godnatt.

Likes

Comments