Heii! Jag har inte bloggat på ett tag. Jag är ledsen för det, som vanligt.. Under den tiden jag inte har bloggat har det hänt lite saker. Jag har skaffat pojkvän. En jävligt bra sådan! Jag älskar honom mer än allt annat. Med honom vid min sida klara…

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej! Jag har ändrat på mitt feed på instagram. Jag tycker det blev snyggt. Men jag vet inte vad ni tycker så det får ni gärna berätta. Följ mig gärna! Insta: @Willmisis Vi ses!

Likes

Comments

Heej! Nu var det en tag sen jag bloggade. Jag är ledsen gör det. Nu är jag med mina vänner. Bella och Emilia. Vi har varit sååå trött den här veckan. Jag orkar snart inte mer. Seees!

Likes

Comments

Heej! Nu har jag sportlov och är i Idre. Jag kom hit i Lördags. Jag har åkt skidor och testat snowboard. Vi ses!

Likes

Comments

Heej! Idag är jag hemma från skolan och är sjuk. Jag blev sjuk i tisdags och har varit sjuk sen dess. Jag har ingen aptit. Men äta bör man annars dör man. Så det här är min frukost. Mjölk med "harlortar" (jag vet inte vad det heter). Jag mår lite bä…

Likes

Comments

Hej! Nu har jag precis ätit frukost. Jag tyckte att det va ett tag sen jag uppdaterade. Och kände att det var dags. Idag ska jag träffa Bella. Vi ses!

Likes

Comments

Hej! Idag är bästa dagen pågud! Först hade vi np. Det var inte så kul. Men jag tror att det gick bra. Efter skolan har jag varit med Elly. Min älskling. Vi har haft jätte kul. Nu ska jag äta. Vi ses senare

Likes

Comments

Hej! Nu har vi slutat skolan för dagen. Yeeey Jag ska gå hem och titta Netflix Kanske ta ett mellanmål. Vi ses

Likes

Comments

Heej! Idag är det skola och No-prov. Jag har hosta och är piss trött. Laddar lite med red-bull på morgonen så hår d nog bra. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Hej! Det här är mitt första inlägg och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag hittade den här bilden på mig som är tagen i sommars och tänkte att den kunde vara bra som första bild.

Likes

Comments