Hej bloggen!

Idag vaknade jag och ser den här jävla snön igen. Jag blir deprimerad av den där skiten. Så jag har bara suttit inne och spelat på datorn och druckit varm choklad så det var mysigt iallafall. Sen har jag nu åkt till min mormor och morfar och ska sova hos dom idag och mysa med chips och vindruvor. Men jag hatar fortfarande den här jävla snön hoppas den smälter och aldrig mer kommer tillbaka. Men nej om det smälter så kommer det tillbaka om en timme.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen!

Jag började dagen med att gå upp och insåg att hela Ludvika är täckt av snö. Jag skulle gå till bussen och jag kom knappt ut för att det var så jävla mycket snö. Jag är trött på den här jävla snön kan det inte bli vår snart. Jag längtar så himla mycket till våren och sommaren när jag kan gå ut utan att frysa ihjäl och bli så jävla blöt. Jag brukar gilla vintern men just nu hatar jag den mer än allt annat. Jag vill ha sommar nu! Nu ska jag mata min groda så hejdå.

Likes

Comments

Hej bloggen,

 jag hade tänkt att börja blogga igen. Känner att det var kul att blogga men jag var inte så bra på det men jag vill lära mig. 

Likes

Comments