Denne uken har jeg bestemt meg for å ha mer fokus på å være i aktivitet. Har lest noen kjerring råd om at det kan hjelpe til med å få fødselen i gang, også har jeg mye energi for tiden så tenkte det var like greit å starte nå. Rart å tenke på at om en uke så kan hun faktisk komme. Også er det 32 dager til termin.

Haha så ut som en skikkelig bolle her. Sminkefri også😫 men er det noe jeg ikke orker for tiden så er det sminke, er ofte jeg reagerer på det og vil i tillegg ha så ren hud som mulig til fødselen.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei, har hatt det små travelt i det siste så bloggingen har bare måtte vente.

Akkurat nå sitter jeg i sengen å spiser chiagrøt, som er blandet med bringebær og mandel melk. Den ble super god med banan og granateple på toppen, så hvis du vil prøve ut noe sunt å enkelt så anbefaler jeg det.

Chiafrø er faktisk den rikeste kilden til omega 3 i plante rike, og den har et høyt innhold av proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler.

Den har en fyldig konsistens, men smaker svært lite så hvis det først skal prøves ut så burde du tilsette noe.


Likes

Comments

Gratulere med morsdagen til alle mødre!
Håper alle har fått en strålende dag💖
Har vært med familien i hele dag og spist litt for mye, men det er vel sånn det skal være💁🏾‍♀️
Morsdags gaven ble roser, et nydelig selv lagd kort og en sjokolade. Og bonus mamma fikk også såklart blomster og sjokolade.

Likes

Comments

Likes

Comments

Se så søt pakke jeg fikk i posten igår! Det er faktisk så skummelt gøy å kjøpe klær til babyen sin, jeg fåretrekker heller å kjøpe kler til baby enn meg selv..

Altså hver gang jeg skal lete etter klær til meg selv så ender det med at det blir kjøpt mer baby klær. Men jaja, går kanskje over når jeg har fått kroppen min tilbake og slipper å tenke på om klærne jeg bestiller passer eller ikke.

Sånn ser magen min ut for tiden. Den har vokst noe ekstremt de siste ukene. Ser ut som jeg har en fotball under blusen.

Likes

Comments

I går ble jeg overrasket med babyshower, noe som var ekstremt koselig!

Blir nesten litt små emosjonel av å tenke på den kvelden for den var så herlig og fylt med mye latter. Syntes nesten alle dager i svangerskapet skal være en babyshower. Haha.

Begynner ellers å føle meg ganske klar nå, men er ekstremt utålmodig, vil bare ha henne ut, helst NÅ! Sitter bare å venter på 28.februar for da er jeg 37 uker på vei og da kan hun komme når som helst. Bare håper at jeg slipper å gå overtid.Likes

Comments

Mandag

Tenkte bare å legge ut en liten oppdatering siden jeg ikke har blogget på en stund. Har ikke sluttet, har bare hatt så lite å gjøre at jeg ikke har hatt noe å blogge om🤷🏾♀️

Nå er jeg 33 uker og seks dager på vei, så jeg bruker tiden min som regel til å få alt på plass. Har vært å kjøpt det siste nødvendige idag, så nå begynner alt å bli klart til hun skal komme. 

Likes

Comments

Likes

Comments

trenger virkelig å jobbe med selvdisiplinen min, jeg klarer virkelig ikke å motstå å sove «litt» på morgenen/dagen, fordeom jeg vet det blir å ende med at jeg sover til klokken 9 på kvelden og får ikke sove resten av natta.

Er så latterlig at listen jeg har skrevet med nyttårsforsett innholder to ting, og det å få en god døgnrytme til sukkerklumpen kommer var en av dem. Det andre var å sette i p-stav eller spiral, men det må jeg jo åpenbart vente med🌝

Men det jeg egentlig ville snakke om idag er magen min, for den har tydeligvis vært en snakkis. Og jeg får ofte spørsmål om jeg faktisk er så tynn som på bildene jeg legger ut på insta. Og det er jeg absolutt ikke. Jeg har en fin kul på magen som er lett å se med tettsittende klær. Jeg er akkurat sånn jeg skal se ut, ikke for stor eller for liten.

Jeg har bare ekstremt mye bilder av meg selv som tynn jeg foretrekker å legge ut isteden for bilder der jeg er feit (som for eksempel bildene oppe).

Har liksom ingen behov for å legge ut bilder av magen hele tiden. Syntes det selv er uinteressant.

Og samme med bilder av alkohol, jeg drikker absolutt ikke. Blir litt irritert av at folk bare går utifra at jeg drikker når ingen ser at jeg faktisk drikker alkohol. Blir sjokkert over at folk ikke skjønner at bildene er fra da jeg ikke var gravid, eller at man ikke trenger å drikke fordi om man legger ut bilder av en vin flaske.

Det er også fullt mulig å dra ut på byen å bestille seg en alkoholfri drink, som jeg gjorde når ingen visste at jeg var gravid. Drar ikke ut nå lengre da, for jeg føler det er litt upassende, men det jeg vil fram til er at det du trenger ikke å snakke om ting du ikke vet noe om.

Likes

Comments

Jeg er nå akkurat 30 uker på vei, altså jeg har vært gravid i 7 måneder.

Svangerskapet har gått ganske bra etter uke 14, da jeg endelig sluttet å spy.. men jeg har ellers hatt mye humørsvingninger og er veldig sensitiv, noe som er uvant for jeg har aldri vært den «følsomme». Det er ganske irriterende faktisk, for jeg kan sitte å tenke på ting som ikke er så bra også gå med dårlig samvittighet resten av dagen.

Hvis vi ser bort ifra det så gleder jeg meg veldig og er glad jeg tok det valget om å beholde. Jeg trives jo som gravid nå, det var mer tungt i begynnelsen for da var det mye drama og vanskelig å se det positive i det.

Men jeg ville sagt at den største utfordringen har vært å se kroppen endre seg. Så jeg fåretrekker å holde meg inne, og dekker meg ekstra til hvis jeg skal ut døren.

Jeg blir ofte spurt om jeg har cravings, men det har jeg egentlig ikke hatt, jeg reagerer mer på lukter som klorin og bensin. Får nesten vann i munnen av å tenke på det, men det et ikke sånn at jeg vil spise det, har bare et enormt behov for å lukte litt ekstra på det.

Men ellers går det i riskjeks og kiwi, hadde en stund der jeg spiste mandler konstant, men nå frister det ikke i det hele tatt.

Magen vokser også sånn som den skal, og jeg kjenner mye liv. I hele svangerskapet fram til nå, har jeg lagt på meg 4 kilo, så jeg veier 54 kilo nå. Eller mer, har ikke veid med siden fredag, hehe.

Likes

Comments