Vecka sexton.

(Jag trodde på riktigt att det var vecka 14 nu, men det visar nog bara på min pågående förvirring just nu. 🙄)
Men glad måndag favoriter! Hoppas er helg varit bättre än min, jag vet nämligen inte ens om den är värd att skrivas om - det har varit kvällsjobb i kombination av feber, ilsken livmoder och kaosiga ”jag ger upp”-tankar. Varför känner jag såhär vid varje nymåne? Sedan jag började skriva ner mitt mående under måncykelns gång har jag börjat märka av ett samband: jag blir en liten eremit vid nymåne, och socialt beroende vid fullmåne. Det är intressant, och helt klart något jag måste läsa på mer om så att jag kan börja använda det till min fördel.
Anyway.
Vad säger ni om en liten veckoplanering? Det var ett tag sedan sist, och nu börjar ju tiden här i södra Sverige lida mot sitt tillfälliga slut så jag behöver verkligen börja strukturera upp livet igen.

Måndag. Idag började ju inte på topp då jag dels legat vaken hela natten och sedan haft gräsligt ont hela morgonen - men nu är jag på jobbet och på gång iallafall! Trots det grå vädret tog jag min jeansjacka idag också, det är liksom dags nu. Förutom jobb tänker jag träna, skriva klart lite texter och kanske plantera en och annan stickling.
Tisdag. Jobb, bildredigering och förhoppningsvis lite sol som väderappen så heligt utlovat.

Onsdag. Denna onsdag är det minsann dags för en ny tvättmetod! Självklart får ni vara med och se före- och efterbilder, åsikter och lite tips. Det blir fint!
Torsdag. Skriva texter, träna och jobba - och kanske ett eller två avsnitt av någon serie till middagen.

Fredag. Vi kommer ha en mysig spelkväll med en massa bra kompisar och vin på fredag, och det kommer bli förhimla fint! En ypperlig utflyttningsfest helt enkelt.
Och helgen kommer nog bestå av bakismys, återhämtning och mycket film- och serieplöjning. Ser fram emot det. <3
Har ni några speciella planer den här veckan? Några fina möten? Nu hungrar jag snart ihjäl, så det är dags att hugga in på den stekta halloumin, chipotle-bearnaisen och salladen med fetaost och olivolja som min lunch består av. (Att D börjat med lågkolhydratkost är väldigt härligt måste jag säga) Puss!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vilken vecka😍
nouw.com/artibus
wildfulness
wildfulness,
Svatantrya
Svatantrya,
är det inte vecka 15?!
nouw.com/svatantrya
wildfulness
wildfulness,
janielindahl
janielindahl,
Jobbigt att höra att livmodern spökar för dig Josefine, får nog ta ett snack med den tror jag... Hmm 🤔❤️ Ser fram emot onsdag & din utprovning av ny tvättmetod ; alltid roligt att ta del utav! 😃 Hoppas din vecka blir fin & att tisdagen bjuder på ordentligt med sol nu 😘☀️💖💖
nouw.com/janielindahl
wildfulness
wildfulness,
jaa, kan du inte säga åt den att det är dags att skärpa sig nu? 🤔😘 hoppas du haft en din dag finis! ❤️
nouw.com/wildfulness
Matildaberlin
Matildaberlin,
Fy för sånna dagar, men YAY för sånna här veckor! Hoppas du får en fantastisk en vännen!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
wildfulness
wildfulness,
åh, detsamma finaste du 😍💕
nouw.com/wildfulness