välkommen in i min lilla hall.

jag lovade ju en rundtur i resten av lägenheten också, så nu är det hallens tur! och det blir en riktigt kort liten rundtur, för min hall är inte så himla stor och inte helt klar ännu. men den funkar helt klart tills vidare, och mysigare hall än såhär har jag definitivt inte haft tidigare! hallar har alltid varit en gråzon för mig, blir alltid så otroligt opepp på att inreda just det rummet och det är ju rätt synd egentligen - det är ändå där ens första intryck av lägenheten kommer ifrån, det första man ser när man kommer hem och det rum man går in och ut ur varje dag. så i den här lägenheten bestämde jag mig för att verkligen satsa på en mysig hall, och det börjar redan likna något!

jag jobbar mycket med mörka träfärger och vitt här hemma, det blir en så härlig balans då tycker jag. inte för mörkt och inte för ljust liksom!

innan jag fick upp hallspegeln så var det otroligt mörkt i hallen, det finns inga fönster och den är placerad så att allt ljusinsläpp i lägenheten hamnar på sidan av. inte så smart alltså, men spegeln reflekterar in en hel del ljus faktiskt, plus att en stark taklampa hjälpte massor!

planschen har jag designat och printat själv, fördelen med mitt jobb är ju helt klart att en kan experimentera med sin egna kreativitet ibland också!

det jag saknar nu är lite bättre förvaring för accessoarer, mössor och vantar osv. det finnst två garderober varav en är mer städskåp än garderob, och två mindre skåp ovanför men där ska det ju även får plats sängkläder, handdukar och växtgrejer. 😌så det blir ett framtida projekt att lösa! och en skohylla vore ju förhimla trevligt att ha också. men det var det, för den här gången!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Blir alltid så sugen på att rumstera om här efter att ha fått kika in i dina lägenhet. Den verkar ha sån härlig energi <3. Vi har för övrigt inget skoställ heller, haha.
nouw.com/frulindhamn