vad säger ni om en liten lägenhetsvisning?

hallåhallå! är ni redo för en liten rundtur i lägenheten? jag har iallafall fotograferat några hörn ur vardagsrummet i den härliga kvällssolen, så kan jag visa hallen och köket någon annan dag när jag fått ordning där lite mer. det är fortfarande inte helt hundra i alla hörn, men blir det någonsin det? det enda jag saknar är egentligen mer förvaringsutrymme, typ hyllor och sådär. min vinylhörna är helt knas på grund av alla böcker, men jag hittar nog en lösning till det också! men iallafall, välkommen hem till mig:

tänk att det här rummet hade mörkgula fläckiga väggar, bruna lister och mörkt golv för bara två månader sedan? det kändes så otroligt litet och mörkt då, till skillnad från nu när det bara sprudlar av värme och ljus.

det saknas även mycket på väggarna, längtar så rackarns mycket efter lite tavlor och mer växter! (japp, du läste rätt: mer växter) jag har även tänkt bygga ihop någon slags sängstomme med träpallar i framtiden, men det här duger helt klart tills vidare.

det här lilla sidobordet hittade jag på erikshjälpen redan första veckan när jag flyttade till ånge, skrek nästan rakt ut hehe.

stolarna är även dom ett fynd från erikshjälpen, hur charmiga är de inte?

okej, jag kan erkänna - även vinylhyllan, soffan och soffbordet kommer från erikshjälpen de också. de har helt enkelt ett himla bra utbud här haha!

och här är fåtöljen jag pratade om i förra inlägget, visst är den tjusig? jag och lillebror hämtade den hos en så snäll tant idag, och jag tror verkligen att med någon fluffig mjuk filt så kan den bli väldans så mysig att dricka te och läsa en bok i också.

och det var det hörni! här sitter jag med mina växter och all god energi som flödar och bara stormtrivs. fysjutton vad bra jag mår här. och ja - ni är förstås alltid välkomna hit på en kopp te! puss

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

MartaKristin
MartaKristin,
Jäklar, vad fint du har det! 😍
nouw.com/martakristin
wildfulness
wildfulness,
taack 😍😍🌸
nouw.com/wildfulness
Bettan
,
Så mysigt o charmigt du fått!
wildfulness
wildfulness,
marietheresel
marietheresel,
Åååh som jag har längtat efter detta inlägg och jisses vad fint det bleeeev!! 😍 Herreguu I love it!
nouw.com/marietheresel
wildfulness
wildfulness,
och som jag längtat efter att få skriva det här inlägget 🙈😍 tack fina du!! 💕💕
nouw.com/wildfulness
mia
,
åhh var är köksbordet ifrån???
wildfulness
wildfulness,
malinlinneaa
malinlinneaa,
Så så fint!! ☺
nouw.com/malinlinneaa
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Jäklar vad mysgt du har det, så fint! 😊
nouw.com/blubbbeauty
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså woow så fint!! <3
nouw.com/emmaengstrom
silvi
silvi,
Så himla mysigt ju! 😊
nouw.com/silvi