två nya växtkompisar + en liten ommöblering.

hej godisar, och tack för all fin respons idag! ALL kärlek till er ♥

igår fick jag ett ryck och möblerade om i min lilla tjugokvadratsetta! nu är det här en ganska gammal bild från innan jag fått upp lite grejer på väggarna, men bilden ger iallafall ett hum om hur det var möblerat innan ↓

i lördags när jag och min vän Emma skulle fotografera de nya bilderna till min bloggheader så blev det nämligen kaos här hemma, alla möbler ställdes i ett hörn och alla växterna placerades längs med den ena väggen för att fånga den där härliga djungelkänslan i bilderna. (vad gör en inte för konsten liksom?) men efteråt så kände jag mest bara: vad sjutton! jag behöver göra någonting åt det här lilla skrymslet. någonting kändes inte helt rätt liksom.

typ såhär såg det ut efter att vi var klara haha! ingenting stod på sin rätta plats - men så värt med tanke på resultatet. så efter en kort sekund av funderingar bestämde jag mig för att...

vrida på soffan. japp. men det knäppaste med att flytta soffan cirka femtio centimeter var att det blev SÅ mycket större och ljusare på en gång! helt plötsligt fick min fina rottingfåtölj en mer naturlig plats i hörnet, och jag tror det var det som trollade fram mer plats faktiskt.

på den tomma väggen bakom monsteran har jag planerat att sätta upp två hyllor så småningom, men jag har inte riktigt hittat exakt vilken typ av hylla jag vill ha än så därför får väggen vara tom tills vidare helt enkelt. inga hastiga stressköp här inte! saknar även någon typ av matta under soffbordet, men samma sak gäller där.

min kära avokado. <3

jag blev faktiskt väldigt nöjd! nu känns det liksom lite ljusare, lite luftigare och inte lika trångt här inne. mer plats för hemmayoga alltså! hurra för det.

som jag nämnde i förra inlägget så var jag ju iväg på riskettan med körskolan idag (körkortet närmar sig med stormsteg nu hörni!) och det var verkligen fysiskt ansträngande att hålla sig vaken i tre timmar för att lyssna och hänga med i diskussionen. men tänk att efteråt så smet jag in på den lokala blomsterbutiken för att fördriva tiden lite medan jag väntade på skjuts, och de hade så mycket fint att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. och ja, det slutade såklart med två nya växter haha.. men kolla på dom! så. rackarns. fina.

en philodendron scandens som varit på min önskelista lite för länge nu. så himla enkel och tjusig!

och sedan den här rexbegonian som jag inte kunde slita blicken ifrån. bladen är som frostigt silver, så himla kaxig och vacker! så dessa två har fått bosätta sig här hemma med resten av alla växterna nu. <3 sånt får en liksom unna sig när en överlevt tre timmar risketta tycker jag!

vad tyckte ni om den lilla ommöbleringen? bättre/sämre? 🌟 puss!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

burelllovisa
burelllovisa,
Meeeen va mysigt!!
nouw.com/burelllovisa
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Såå fint och mysigt!
nouw.com/evelinasjostrand
Ayannas
Ayannas,
Blev super bra. Jag ser att du älskar blommor lika mycket som jag. Visst är det underbart med en massa grönt i ens lägenhet?? 😍😍❤️❤️
nouw.com/ayannas
Anngelic
Anngelic,
Hemtrevligt =)
nouw.com/anngelic
artibus
artibus,
Din bästa tavlar är ju "Crazy plant babe" en sån måste jag också ha! <3
nouw.com/artibus
lisafredrik
lisafredrik,
Så himla fint boende!
nouw.com/lisafredrik
malinlinneaa
malinlinneaa,
Asså du har det verkligen så fint! Du får det att se så extremt bra ut nät du har växter överallt. Är så avis på dig 😲😍🌿🌵☘🍀
nouw.com/malinlinneaa
sabinat
sabinat,
Så mysig lägnehet, verkligen!
nouw.com/sabinat
agnessandstrom
agnessandstrom,
Alltså wow vad fint! :O
nouw.com/agnessandstrom
Michaelaitzhak
Michaelaitzhak,