två dagar på ett favoritställe.

efter jobbet i onsdags snörade jag på mig kängorna, knäppte flanellskjortan över ull-understället och hoppade in i pappas pickup för att sedan rulla iväg till stugan i dysjön och spendera två nätter där med familjen.

att spendera några dagar i dysjön är ungefär lika bra som sju års terapi. att sitta ute vid elden och lyssna på storlommen när solen gått ner, eller orrspelen en tidig morgon där solen värmer trots att luften är krispig av minusgrader och fukt från gårdagens regn. allt är meditation, oavsett om man jobbar hårt med kroppen eller dricker kaffe och småpratar om vädret.

på torsdagen vaknade jag prick 04:28 av att solen stack mig i ögonen, så jag smet tyst ut ur stugan för att njuta lite av dess tillfälliga närvaro. det var helt magiskt, och i fyrtio minuter låg jag och bara andades och lyssnade på suset i björklöven och de nyvakna fåglarna som sjöng försiktigt.

resten av dagen regnade det nästan hela tiden, ibland mer och ibland mindre - men det är ju något visst med det vädret också.

regn gör sig ju dessutom väldigt bra på bild, så jag kunde inte låta bli att packa in kameran i ett provisoriskt regnskydd och springa ut i den värsta skuren för några fotografier. så himla värt.

imorse åkte jag tillbaka in till ånge och civilisationen för två dagars jobb, men imorgon kommer jag åka tillbaka igen. det rör sig för mycket knepiga tankar i huvudet för att jag ska orka vara hemma ensam särskilt länge just nu, därför är det så skönt att veta att det finns ett fint skogsäventyr precis runt hörnet. förra helgen var jag i gäddede också, lovar att lägga upp bilder därifrån så fort jag orkar och hinner. tills dess - puss och trevlig helg 🌟

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Underbart <3
nouw.com/artibus
emiliamillan
emiliamillan,
Ser magiskt ut!
nouw.com/emiliamillan
janielindahl
janielindahl,
Vilka foton ❤️ Glädjer mig att du tog dig ut i regnet för att föreviga dropparna som himlen bjöd på. Dysjön låter som ett riktigt smultronställe. Ha en trevlig helg Josefine ❤️
nouw.com/janielindahl
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Åh vad duktig du är på att fotografera 🥰🧡🌿
nouw.com/emmaakarlegrund