sweet potato obsession

en produkt som alltid brukade finnas tillgänglig i mitt kök förr var förstås pasta! men nu kan jag ju inte äta vanlig pasta längre eftersom det innehåller en massamassa gluten, och den vanliga glutenfria pastan innehåller faktiskt också en hel del onyttigheter som triggar igång både sockerberoendet och inflammationen i kroppen. så jag försöker undvika såna produkter så gott jag kan - men! så hittade jag Paulúns superpasta för några månader sedan och är numera helt jäkla frälst.

konsistensen påminner så mycket om riktig pasta istället för den där torra gummikonsistensen som det glutenfria lätt får, och det smakar ungefär som linspasta om ni provat det. (lins- och ärtpasta är för övrigt också bra alternativ, men inte riktigt samma grej ändå eftersom de lätt blir mosiga och klibbiga) dessutom tar det bara sju minuter att koka, hurra för vettig snabbmat alltså!

så dagens lunch slängde jag ihop på tio minuter. fusilli blandat med färskost och gräslök, stekt halloumi och lite skivad tomat - perfekt när en inte gjort någon matlåda och helst inte spenderar heela lunchtimmen med att laga mat. och även fast det inte ser så mycket ut för världen så blev det rackarns så gott! så det är dagens tips till er som kanske är lite sugna på att testa andra alternativ till vanlig pasta. (det finns även tagliatelle med samma innehåll som jag verkligen älskar) 💘

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Får ta och testa dessa! Testade bönpasta för länge sen men tyckte den hade en riktigt äcklig bismak då😱 Denna kanske är godare!
nouw.com/fitnessbyannabelle
ackmark
ackmark,
Måste testa 😊
nouw.com/ackmark
Nettan
Nettan,
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Men alltså DRÖM, älskar både sötpotatis och pasta!! Mums! <33
nouw.com/sarakarlssonsse
Ankarstrand
Ankarstrand,
Den där är så sjukt god! En must have i skafferiet här hemma.
nouw.com/ankarstrand
Change of Minds,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad gott det lät! Måste ta och testa!! 😍
nouw.com/matildaberlin
carolinaohlund
carolinaohlund,
Ursäkta mig, men jag föll verkligen rejält för känslan över din design! Hur har du gjort för att få inläggsrubriken under bilderna?
nouw.com/carolinaohlund
wildfulness
wildfulness,
åh, vad roligt att höra! tack! om du går in på design -> och klickar på inläggskolumnen så kan du välja att antingen ha layouten "standard", "läs mer, utan bild", "läs mer, med bild" och "läs mer, bild under" - jag har "läs mer, med bild" ☺️ kram! 🌟
nouw.com/wildfulness
carolinaohlund
carolinaohlund,
Åh, tack så mycket! 😊 Man lär sig hela tiden något nytt på Nouw!
nouw.com/carolinaohlund
Anselenas
Anselenas,
Det där låter ju helt fantastiskt, sötpotatis och pasta i en! Kan ju bara bli bra!
nouw.com/anselenas
KatarinaL
KatarinaL,
Måste prova 😘
nouw.com/katarinal