söndagslistan.

en maträtt jag ätit idag.
grönkålspastan från Portionen under tian! så rackarns smaskigt hörni.

musik jag lyssnat på.
min senaste spellista på spotify är frikkin gold - tips tips. hundra låtar som är perfekta att t.ex. yoga, hångla eller diska till. den funkar himla bra till det mesta alltså 💎

något fint materiellt.
dels ommöbleringen av sovalkoven (tredje gången gillt?) som blev orimligt övermysig, men även det fina set:et med lerkannan och mjölk-kannan jag hittade på erikshjälpen förra helgen. lerkannan är perfekt att göra snabbkaffe i, och mjölk-kannan använder jag att skumma havremjölken i när jag gör latte. SÅ fina.

någonting jag gjort för att må lite extra bra i snökaoset som härjar utanför fönstret.
jag har säkert landat på yogamattan tre gånger idag, det blir lätt så när jag blir lite för rastlös. och jag älskar såna dagar! sedan har jag plöjt en del serier och druckit lite för mycket kaffe också. söndag är ju den bästa återhämtningsdagen, då går jag runt barfota i mjukisshorts och linne med håret slarvigt uppsatt i en knut hela dagen och bara vilarvilarvilar.

men nu måste jag tyvärr ge mig ut i snöstormen för att tvätta lite, min tvättstuga ligger i grannhuset vilket inte alls funkar jättebra när man knappt ser ut för all snö. oh well. hoppas ni haft det bra i helgen! nästa vecka kommer jag nog ha lite mer tid till att blogga också, det blir ju förhoppningsvis inte lika många sena jobbkvällar och jag har så mycket bubblande inspiration som jag behöver få ut här. puss!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

louiseevelina
louiseevelina,
Vilken fin karaff och tekanna 😍🥰 Vart har du hittat dem?
nouw.com/louiseevelina
wildfulness
wildfulness,
Erikshjälpen! visst är de tjusiga? 😍
nouw.com/wildfulness
louiseevelina
louiseevelina,
Ja så fina! 😍 Misstänkte att det var second hand. Såg ut så.
nouw.com/louiseevelina