smycken från naturen - en riktig vardagslyx!

I samarbete med Justwood.se

vardagslyx för mig som är rätt introvert är att sitta i total tystnad, ensam i min lilla lägenhet och bara njuta av den lugna atmosfären. doften av det rykande heta pepparmintsteet, solen i ögonen. en riktigt mysig tröja och så alla älskade växter som omger mig förstås. det är såhär jag hämtar energi och ork inför veckan, ett perfekt söndagsnöje med andra ord.

en annan typ av vardagslyx är dock dessa smycken från Just Wood - butiken med bara trä ni vet. det är något speciellt med material som kommer från skogen, varje smycke får en unik form och inget mönster är den andra lik. ni som följt min blogg länge vet hur jäkla kär jag är i alla produkter från Just Wood, och jag använder nästan dagligen något smycke därifrån.

det bästa är att de går att kombinera med varandra i oändlighet, så att ha en varje har blivit lite av mitt signum eftersom jag inte får nog. min absoluta favoritkombo är dock kolringen och bärnstensringen, kolla liksom ↓

de är som två oslipade diamanter, med sina organiska former - dessutom passar deras färger så himla bra ihop! den gyllengula bärnstenen mot det hårda kolet blir en riktigt kaxig accessoar till höstoutfiten.

sniffringen är också en riktig favorit, dels för att det är rätt ovanligt att ha en så naturlig, omålad träkloss som smycke men också för att den doftar så otroligt gott. (därav namnet sniffring!) dess slipade yta doftar litegrann som en träslöjdslokal, och det är en så lugnande känsla att kunna ha den doften alldeles i närheten vart man än är. men så är jag ju lite av en tränörd också ✨

dessa ringar ↑ och örhängena jag har på bilden ovanför är gjorda av kvistar som hittats på marken, hur fantastiskt är inte det? de har sedan målats med akryl och lackats för att få den vackra ytan, och de känns både exklusiva och enkla på samma gång. de kan verkligen liva upp vilken tråkig outfit som helst! dessutom är det supersnyggt att matcha örhängen och ring.

och det bästa av allt? i en hel vecka har jag nu möjlighet att ge er 20% på alla mina utvalda favoritsmycken! hur fantastiskt är inte det? ni är ju så jäkla fina och förtjänar all jäkla hyllning i världen, och att kunna ge er den här rabattkoden känns som ett litet sätt för mig att tacka er för den här dunderveckan. <3 ange bara WILDFULNESS när ni checkar ut i kassan, simple as that.

rabattkoden gäller dessa produkter:
KVIST ÖRHÄNGE - valfri färg
KVIST RING - valfri färg
BÄRNSTEN ÖRHÄNGE
BÄRNSTEN RING
KOL ÖRHÄNGE
KOL RING
SNIFFRING

hoppas verkligen att ni också hittar någon favorit och att ni faller för dessa produkter lika mycket som jag gjort. de är verkligen beroendeframkallande!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

elinlarsson
elinlarsson,
Så fina smycken!!
nouw.com/elinlarsson
wildfulness
wildfulness,
visst är de drömmiga?! <3
nouw.com/wildfulness
IdaLipika
IdaLipika,
ÅH va fina smycken! 😊
nouw.com/idalipika
wildfulness
wildfulness,
helt underbara 🌟🌟
nouw.com/wildfulness
sminkrecensioner
elllensvensson
elllensvensson,
happyM
happyM,
Åh vad fint 😍
nouw.com/happym
tildans
tildans,