sista chansen nu: 25% rabatt på cederschampot!

glad måndag alla favoriter! nu är mina sista dagar som östgöte räknade för den här gången, och det är så stressigt och pirrigt och jobbigt på samma gång. det är så mycket som ska hinnas med, jobb som ska överlämnas och lådor som ska packas, bilder som ska redigeras och logistisk som ska klaffa. mitt i allt det här hade jag verkligen behövt två månaders semester, men den lyxen verkar en ju få i graven så jag får nog vänta med det. 🙃men ja, jag hade åtminstone behövt göra en hel del yoga nu, men det går bokstavligt talat inte - varje millimeter av alla golv är täckta av flyttlådor, möbler och saker just nu så den nya yogamattan jag köpte på ikea igår får helt enkelt vänta till efter flytten. (och ja, jag blev också chockad över kombinationen yogamatta + ikea haha, men det är sant! jag köpte två yogablock i kork också, så himla bra grej)
här har ni en litenliten del av hela kaoset, inte ens växterna får plats längre så de får trängas i varje litet hörn. tycker förvisso det är väldigt fint, så klagar inte! men kartongerna kommer jag inte sakna sedan när hela den här vändan är över.

[i stolt samarbete med justwood.se]

men iallafall! eftersom det är sista april idag så betyder det också: sista dagen att kunna beställa cederschampot från Just Wood med hela 25% rabatt! du kan läsa mer om schampotvålen här, men jag säger bara: wowowow vad jag älskar det! det har förenklat min duschrutin något enormt, och även fast jag verkligen uppskattar rågmjölstvätten också så slår den här tvålen det med hästlängder.

det enda du behöver göra är att ange rabattkoden WILDFULNESS_CEDER i kassan när du lagt schampot i varukorgen, så dras rabatten där. simple as that! så passa på nu innan vi glider in i maj månad - ditt hår kommer verkligen tacka dig. ❤ puss!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer