om en fin midsommarhelg, om att inte vara redo och lite annat som jag velat säga så himla länge nu.

hej godingar. hur bloggar man nu för tiden? jag har nästan glömt. sedan jag flyttade norrut har jag tappat alla mina gamla rutiner - vilket såklart inte är så konstigt med tanke på att jag startat ett helt nytt liv, men min plan var ju att ni skulle få vara med på den och det har jag totalt bortprioriterat. så nu biter jag ihop och sätter mig ner vid datorn till slut, jag måste helt enkelt sluta skjuta upp det här. det känns faktiskt lite läskigt att börja igen, tänk om jag tappat flow:et helt? men äsch. nu kör vi!

först och främst tänkte jag ta er igenom en liten bildbomb från helgens midsommareskapader. jag och en del av familjen bodde nämligen i stugan från torsdag till söndag, och som jag behövt det! den här stugan ligger alltså mitt i skogen, tio meter från en sjö helt utan el eller rinnande vatten. det är helt enkelt min bästa plats på jorden. vi har gjort massor av äventyrliga utflykter, tittat på vattenfall och knäppa stenar mitt i ingenstans. grillat, fiskat, hittat gamla stugor med grejor kvar från sjuttiotalet. så mycket bra för själen helt enkelt. lite såhär har det sett ut genom mobilkameran:

men alltså, vyn från ena stugfönstret hörni. hur drömmigt?

ett stycke getasten och trollsk skogsmiljö. (getastenen var tydligen en plats där man kollade på getter förr? eller något sånt.)

lillebror och stormigt vatten. hjälp vad det blåste i helgen!

den här gränsstugan låg mitt i skogen också, den ligger precis på gränsen mellan jämtland och västernorrland så där brukade man tydligen vila upp sig när man reste runt förr.

det var som om tiden stått still sedan sjuttiotalet där. helt fantastiskt!

och all natur alltså. det finns nog ingenting som får mitt hjärta att dansa så mycket som naturen faktiskt.

det var helt enkelt en fantastisk helg, och jag längtar redan tillbaka till stillheten och lugnet. enda nackdelen var att jag hade fruktansvärt ont i magen stundvis, och det tar ju verkligen musten ur en ibland. men innan den här helgen så har jag knappt haft ont i magen sedan flytten, och det har ändå gått snart två månader där jag inte haft en enda frånvarodag! jag har haft två dagar där jag börjat lite senare pga magen, men annars så har jag faktiskt mått riktigt bra. hurra för det! jag håller dessutom på att anpassa mig efter livet som ensam, både fysiskt och känslomässigt och det går faktiskt framåt. jag känner mig inte helt redo att prata om allt som hänt än, men det kommer nog inom sin tid. jag stormtrivs i lägenheten, har bott här i en dryg vecka nu och det känns så himla hemma! 100% nöjd med allt helt enkelt. imorgon ska jag dessutom hämta en så fin rottingfåtölj som någon sålde på facebook, så i samband med det kommer jag nog fotografera här hemma så att ni får se vad jag lyckats skrapa ihop från den lokala second hand-butiken och ikea typ. det blir fint.

men nu ska jag titta på ett avsnitt grace and frankie (min bästa serie på nettan för tillfället, igår grät jag till tre avsnitt i rad av helt fantastiska, fina och sorgliga scener - så tipstips) och sedan meditera en kvart innan det är dags att sova. lägenheten doftar fortfarande svagt av målarfärg och någonstans vet jag att en spindel håller på att bygga bo då jag hittade spår av spindelväv i fönstret förut, så det är väldigt många intryck att ta in konstant här. i flera dagar var jag helt säker på att det bodde getingar i väggen också, men det var tydligen bara vattenledningar haha.. så ja, att bo själv är verkligen en ordentlig utmaning för någon med så mycket noja och oro som jag. men det är minst lika spännande också! puss

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men wow vilka bilder, såå härligt! <3 Lugnet kan verkligen vara skön ibland!
nouw.com/emmaengstrom
marietheresel
marietheresel,
Åh vilken härlig midsommar! Håller så med om naturen, går runt med P och bara ”jisses vilken vacker planet” haha. och den serien är ju underbar! 😍
nouw.com/marietheresel
alexandrastenlund
alexandrastenlund,
har saknat dina ord! skönt att det verkar gå bra i ditt nya liv❤️
nouw.com/alexandrastenlund