oktober oktober oktober.

det var längesedan jag skrev ett inlägg om mina mål och planer nu, så nu är det helt klart dags igen!

October goals

› ta körkort.
men japp!! nu på fredag ska jag på halkbanan, och det är minsann den sista punkten som är obligatorisk innan jag får boka tid för provet och uppkörningen. så om det finns tid så hoppas jag att jag kan boka in det den här månaden - och förhoppningsvis klara det såklart!

› yoga varje dag.
och gärna utomhus minst en gång i veckan om vädret är okej. Adrienne har precis släppt schemat för oktober, och bara namnet MAGIC fick det att pirra i hela magen på mig - och det är helt klart ett bra tecken på att jag borde haka på den. jag har även hittat ett så himla fint mantra som jag börjat sjunga på morgnarna, om för er som har appen Insight Timer kan jag verkligen rekommendera att söka upp "mantra to overcome all challenges" - det tog bara några minuter att lära sig mantrat, och sedan är det bara att upprepa sången i antingen 11 minuter som uppspelningen är, eller så kör man ännu lite längre om det känns bra.

› övervinna den här rackarns tröttheten.
jag fick hem pantonensyra (vitamin B5) och en ny C-vitamin häromdagen, och hoppas verkligen att de ska hjälpa till lite extra mot den här hösttröttheten. men jag kommer även fokusera mer på stabil kost, mer träning och regelbunden sömn bara för att hitta rytmen och rutinerna igen. våga vägra tröttheten!

› unna mig mer egentid.
egentid? det borde jag ju ha gott om kan man ju tycka, eftersom jag bor själv. men även fast jag är ensam så ger jag mig väldigt sällan egentid, där jag bara fokuserar på sånt jag tycker om och mår lite extra bra av. att läsa böcker, dricka te och följa någon mysig serie på netflix är såna saker som jag vill ge mig själv mer av istället för att ha huvudet fullt av jobb, kaos och stress.

jag gjorde även en tarotläsning med fokus på just oktober och vad jag borde fokusera lite extra på m.m, och det var väldigt intressant! det här fick jag fram:

1. energin i oktober - the high priestess.
det här kortet står för stillhet, intuition och drömmar. jag borde ha blicken och öronen inåt, och verkligen lyssna på min inre vägledare. så jag tror att energin för den här månaden kommer vara lugn, betryggande och bekräftande på något sätt. frågetecken kommer förhoppningsvis rätas ut.

2. något att släppa taget om - seven of pentagram.
ovissheter och olika begrundanden - den senaste tiden har jag funderat mycket på om det jag gör är rätt för mig, om det är det här jag vill jobba med och utbilda mig till i framtiden och det gör mig så fruktansvärt förvirrad att tänka så. det här kortet lyfter fram det här, pekar på svårigheten i att ta ett beslut om det jag gör kommer leda till misslyckande eller framgång. men det är helt klart någonting jag ska försöka släppa taget om!

3. något att omvärdera - eight of cups.
det här kortet är väldigt tydligt: gå vidare, det finns ingenting gott kvar att hämta här och älta inte det som är förlorat. vad det innebär är såklart en tolkningsfråga bara jag själv kan fundera på, men jag tror det kan ha en hel del med min sjukdomsproblematik att göra, att jag lever för mycket i tankar som "tänk om det bara vore såhär.." osv. det hjälper mig inte ett dugg!

4. något som försummats - six of wands.
fokuset på mitt nya liv. framgång ÄR påväg, frågan är bara: vart ska jag gå med mitt nya liv? jag har varit så uppslukad av sjukdom och oregelbundna tider att jag inte hunnit stanna upp och reflektera över det här nya livet jag lever i norrland. jag har inte hunnit njuta så mycket av det, utan mest bara tågat på i fullt fart utan att ha någon riktig kontroll över situationen.

5. något att se fram emot - ten of pentagram.
ett spirituellt överflöd - nummer tio betyder ofta fulländning, och det här kortet berättar att min resa kommer vara värt mödan. så jag ska vara generös mot mig själv, och gärna dela med mig och vägleda andra som har det tufft. det känns väldigt fint. <3

6. någonting som jag kommer hjälpa mig att läka - three of cups.
mina vänner. jag kommer skapa nya, oförglömliga minnen med de människor som jag kan vara mig själv till 100% med, och jag ska njuta av varje sekund. ett riktigt kärlekskort!

allt som allt tycker jag oktober låter väldigt känslosamt, kämpigt och fint. korten bekräftar något jag känt inom mig länge nu - nämligen splittring inför nuet, framtiden och det som redan passerat. jag står alldeles för ofta vid ett vägskäl och undrar vilken väg jag ska gå härnäst, och livet i norrland är så himla tryggt och normalt att jag nästan blir lite nervös. jag är så van vid att alltid behöva planera tre steg framåt, och just nu behöver jag liksom inte det. och jag borde verkligen njuta av det icke-behovet istället för att oroa mig för någonting som inte finns! så det får helt enkelt bli mitt huvudfokus den här månaden. 🌟

hallå hörni, gillar ni den här typen av inlägg - borde jag lägga upp fler tarotläsningar i framtiden? det var faktiskt väldigt roligt att få skriva om, och jag vill ju bli bättre på det så det här kan faktiskt vara ett sätt att utvecklas på. puss

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Jag gillar såna här inlägg! Och Gu va spännande med körkortet, lycka till fina! ❤️
nouw.com/marietheresel
Juliatedenrudd
Juliatedenrudd,
lycka till med körkortet!! 💞
nouw.com/juliatedenrudd
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Lycka till med körkortet 😊👏
nouw.com/marreekholm
fridapng
fridapng,
Så spännande med tarotkort, brukar lägga kort med min kortlek också! Hoppas du får en fin och lugn oktober!
nouw.com/fridapng
emmakristinanordahl
emmakristinanordahl,
Härligt med ett inlägg med mål blir så motiverad att skaffa mig egna mål när man får idéer från andra!
nouw.com/emmakristinanordahl
MartaKristin
MartaKristin,
Wow, lycka till med körkortet! Och det vore verkligen kul att se fler inlägg från en fellow Tarotläsare! ♥
nouw.com/martakristin