mitt nya lilla skrymsle!

igår skickade min pappa äntligen ett gäng bilder på min nya lägenhet som jag flyttar till om två veckor, som jag väntat och väntat! det bästa jag vet är ju att planera och framförallt att hitta lösningar och inspiration på pinterest, men det är så himla svårt när man inte har en aning om vad exakt det är en planerar inför. men nu ni! kolla bara:

här har ni allrummet! mitt skräckscenario var följande: ett extremt litet fönster och enbart plats för en liten säng och inget mer. ungefär så. men titta hörni! det finns en sovalkov, ett stort fönster och myycket utrymme för både yogamatta, växter och andra härligheter.

detsamma gällde köket. pappa sa att det var precis så en kom in och sedan fick en ungefär backa ut - så jag såg en liten kokvrå framför mig, utan fönster och utan utrymme för matlagning. men ännu en gång blev jag motbevisad! det är litet, sure, men alldeles perfekt för mig. och så finns det ett fönster! skrek typ rakt ut när jag såg det, vilken lättnad alltså. (ljus är så himla viktigt för mig)

och så det yttepyttelilla badrummet! jag har helt klart levt under värre omständigheter, så nu ser jag verkligen fram emot att få inreda och dekorera den här läggan så himlahimla mycket. väggarna är ganska sunkiga, men jag och pappa kommer spendera lite tid på att måla om och fräscha upp den så det kommer bli ett riktigt roligt projekt faktiskt! tänk att få välja färg på väggarna helt själv liksom. så drömmigt! det kommer bli så kul att få ta med er på det här äventyret alltså. puss!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

Finurliga fröken ,
Åh jag tycker det ser jätte mysigt ut! Och tror du kommer göra det perfekt! Ska bli spännande att se hur det kommer bli. Stort lycka till med flytten.
finuligafroken.se
wildfulness
wildfulness,
eller hur? det kommer bli ett så roligt projekt! <3 tack så jättemycket!
nouw.com/wildfulness
Aijo
Aijo,
Supermysigt ju 😍 Jag får komma på en fika i sommar när jag är upp och hälsar på så jag får se slutresultatet 😉
nouw.com/aijo
wildfulness
wildfulness,
jaa, det låter som en riktig toppenidé 😍
nouw.com/wildfulness
Frulindhamn
Frulindhamn,
Ska bli så spännande att se och hänga med på! Tycker ofta små utrymmen är de som blir superdupermysiga och hemtrevliga faktiskt 😘❤️
nouw.com/frulindhamn