min helg i bilder. ☀️

jag har haft en av de bästa helgerna på väldigt länge, så jag tänker att vi kan ta en fredag-söndag i ett litet svep från mobilkameran nu som sammanfattning!

i fredags hade vi grillpremiär! SÅ underbart!! musiken var hög och maten god, sällskapet på topp och vädret så jäkla bra att själen sjöng.

resten av fredagnatten spenderade vi med sällskapsspel, beer pong, mumsiga drinkar och balkonghäng ända in på småtimmarna.

på lördagen bestämde sig jag och D för att kämpa oss ut trots bakiströtta, så vi hoppade på första bästa pendeltåg och åkte till norrköping för bakismat och parkhäng. (och för att längta efter nya lägenheten lite extra såklart)

det var även record store day i lördags, så vi kikade in i skivaffären och bläddrade bland drömskivor ett tag - nästa månad köper jag nog den här tror jag. är så himla värd det. att äta pizza i solskenet i norrköping med sin bästa person är dessutom något jag ser fram emot att få göra i sommar, varje gång jag åker ner och hälsar på. <3

idag har bestått av söndagsfilm, söndagsstäd och nu har packningen startat på riktigt! det är bara två veckor tills lasset går, så det är helt enkelt dags att sätta igång nu. så knäppt! sedan har jag handtvättat lite kläder som fått fläckar (så himla mycket skonsammare hörni!) och så åt vi bananglass på balkongen. "det är ju sommar" sa D - och ja, det är faktiskt lite sommar nu, trots att vi bara är inne i april än så länge.

jag känner mig så himlahimla utvilad, glad och lagad i själen nu. eftersom det är så nära till flytten så har jag haft lite svårt att hitta motivation till att göra saker för mitt välmående det senaste (jag tänker hela tiden att jag "tar det sedan" - så dumt!) så det här var 100% välbehövligt. <3 imorgon skulle det dessutom tydligen regna, så det känns extra bra att vi njutit av vädret så mycket som vi faktiskt gjort.

nu ska jag dricka upp mitt te och redigera lite bilder, men jag hoppas ni haft det minst lika fint godisar. puss!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Guuu vad underbart det ser ut!! 😍
nouw.com/matildaberlin
wildfulness
wildfulness,
det var det!! <3
nouw.com/wildfulness
malinlinneaa
malinlinneaa,
känns som du haft en riktigt grym helg! 😍
nouw.com/malinlinneaa
wildfulness
wildfulness,
superduperhärlig 😍
nouw.com/wildfulness
artibus
artibus,
Men så härligt!!😍
nouw.com/artibus
wildfulness
wildfulness,
alltså JA 😍
nouw.com/wildfulness
Vilken härlig helg det låter som du haft 😊. Grillar blir ju sällan fel heller 😊
www.saramadeleine
wildfulness
wildfulness,
helt underbar 😊 hoppas du fick en fin helg också!
nouw.com/wildfulness