maj månad i ett svep.

hej godisråttor! jag saknar er så himla mycket. vad gör ni nu för tiden? hur är era liv? jag hoppas att allt snurrar på bra för er. här snurrar allt på i en himla fart iallafall - lägenheten är snart klar, jag har precis checkat av första månaden i norrland och kommer in i mitt nya jobb mer och mer. så fort jag flyttar in i mitt nya place kommer dessutom alla rutiner att ändras, jag kommer kunna fokusera mer på sånt som jag mår bra av: yoga, kosten och att blogga såklart. jag tänker att jag ska skriva ihop ett lite mer detaljerat inlägg om mina tankar kring norrland och flytten hit så småning om, vad tror ni om det? guu vad jag längtar efter att få visa er alla möbler jag införskaffat från byns second hand-butik också! det kommer bli så rackarns fint i mitt lilla krypin så ni anar inte.

just nu har jag feber, och i den här värmen är det inte ett dugg roligt faktiskt. trots medicinökning så har dessutom mensen kommit tillbaka igen, så på måndag blir det till att ringa ner till linköpings sjukhus och fortsätta kampen om utredning. men jag har jobbat i pappas butik under dagen, solat och ätit grillat med familjen - allt är så fint och härligt här och jag känner att det är precis vad jag behöver just nu. men ni som följer mig på instagram har nog lite koll på vad jag gör om dagarna också, så ett tips om ni är nyfikna är ju att kolla in där då och då - jag uppdaterar mer regelbundet där för tillfället!

mer lite såhär har det sett ut under maj iallafall:

det har varit en väldigt fin månad, faktiskt. jag har kommit min familj så himla nära på den här korta tiden och känner själv hur mycket jag utvecklas för varje dag som går. jag hittar nya sidor hos mig själv som jag knappt visste existerade, och det är lite det jag tänkte ta upp i ett annat inlägg - det kommer nog nämligen bli en himla massa text.

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men fyy för febern! stort krya på dig vännen ❤️
nouw.com/matildaberlin
torres
torres,
Fantastiskt mysiga bilder !!
nouw.com/torres
wildfulness
wildfulness,
tack goding! 💘
nouw.com/wildfulness
marietheresel
marietheresel,
Åh vad härligt att läsa, ser fram emot det kommande inlägget 😘❤️
nouw.com/marietheresel