konsten att designa sitt egna mobilskal.

kolla vad jag gjort! alldeles själv dessutom.

ett litet mobilskal minsann. eller ja, mobilskalet har jag haft länge nu (ett genomskinligt med glitter på) men jag har varit så himla trött på hur himla opersonlig och tråkig min telefon varit sedan jag skaffade det skalet. så nu när jag lärt mig lite mer om hur alla skrivare och maskiner fungerar på jobbet så testade jag helt enkelt att skriva ut en egen dekal! mitt bloggnamn i guld såklart, hur tjusigt?

men eftersom skalet är genomskinligt så saknade jag ändå något slags djup trots den nya, fina dekalen - men så kom jag på den (om jag får säga det själv) briljanta idén att skriva ut en pappersbakgrund också. så jag googlade fram en fin bild, började mäta alla små vinklar och vråer och knåpade ihop en passande mall. (den blev nästan helt perfekt - det var bara kamerahålet som blev lite för stort vilket ni kan se på bilderna) sedan skrev jag ut bilden på vanligt papper och skar till den med en vass kniv, simple as that!

har påbörjat en liten dekalsamling på datorn nu också, med samma guldiga typsnitt som förhoppningsvis får sällskap av mer tjusigheter i framtiden. tror det kommer bli tipptopp!

skulle ni vara sugna på lite olika mallar att skriva ut själv? jag kan tänka mig att designa några för iphones iallafall! (det är enklast att utgå från min egna telefon) det skulle vara superkul. puss!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

alexandrastenlund
alexandrastenlund,
Blev superfint ju!!
nouw.com/alexandrastenlund
Matildaberlin
Matildaberlin,
Guuu vad fint!! 😍
nouw.com/matildaberlin
cecilija
cecilija,
Snyggt 👌😍
nouw.com/cecilija
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Wow så snyggt!! Kram
nouw.com/emmaengstrom