hur kommer jag inreda min lilla lägenhet?

hej alla mina kära godbitar! nu var det verkligen ett tag sedan sist - och som jag saknar bloggrutinerna alltså. men för att dra den senaste tiden i en kort version så har jag i princip jobbat, renoverat lägenhet och jobbat ännu mer. det händer inte så mycket annat skoj helt enkelt, även fast jag har väldigt roligt både hemma och på jobbet så finns tiden knappt ens till att prata med min pojkvän. men lägenheten går framåt, och nästa vecka skulle jag tippa på att vi blir klar faktiskt!! och då börjar den bästa biten:

inredandet.
som jag längtar alltså. det bara kliar i fingrarna (vilket delvis kan bero på att vi limmat upp stickig väv på väggarna idag..) efter att få ställa ut allting precis sådär som jag vill ha det. men hur vill jag egentligen ha det? jag lever ju en minimalistisk livsstil, men min inredning har trots det ett litet inslag av maximalism på det sättet att jag älskar detaljer. på en liten yta (25 kvadrat totalt) blir man dessutom begränsad på ett sätt som jag blir väldigt motiverad av - man får verkligen pussla för att varje möbel ska hitta sin plats och så att alla växter står där de mår bäst.

eftersom jag är ett barn från skogen så längtar hela min existens konstant ut i naturen, till alla starka dofter och till lugnet som skogen ger ifrån sig. och precis det där lugnet vill jag ha hemma också - så jag dras lätt till varma, mjuka toner och naturliga element.

gärna växter istället för gardiner, och helst växter som liksom får växa precis som de vill - målet är ju att köket ska bli en liten minidjungel till exempel. och ja, med alla mina växter och den lilla lägenheten kommer det inte bli några större svårigheter att skapa någon djungelmiljö direkt. iih så peppigt! längtar så mycket efter att få göra klart allt, och att få bjuda in alla er på en bloggtour till slut. det är så himla mycket som händer nu att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, men det blir ju lugnare snart.

nu ska jag sova mina fina. puss!
en liten härlig före- och efter från helgens progress i köket kan ni ju dock få:

nytt golv, ny väggfärg och nu står dessutom en ny bänkskiva, lite nya hyllor och kylskåpet på plats också. det blir så rackarns bra alltså.

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Ska verkligen bli så himla kul att se hur det blir ☺️❤️
nouw.com/matildaberlin
Rebecka
,
Spännande! Tror du kommer få det jättefint, gillar din minimalismstil. Hur kommer det sig att du renoverar om du bara bor där tillfälligt (som jag förstått det som)? Imponerande i varje fall. Jag satte liksom inte ens upp hyllor i min förra "tillfälliga" lägenhet, som jag sen bodde i under nästan 6 år, hehe...
wildfulness
wildfulness,
visst är det! anledningen till varför jag renoverar är dels för att jag vill bo fint det år jag kommer spendera i den (den var riktigt sunkig innan) men sedan är det min pappa som äger lägenheten, och han tänkte sälja den sedan när jag flyttat igen - så vi passar på och gör den säljbar nu också 😊 kram!
nouw.com/wildfulness