en sådan där fredag den trettonde.

jag vaknade med en klump i magen imorse och efter det har jag varit på bristningsgränsen exakt hela arbetsdagen - minsta lilla felsteg fick jag djupandas igenom för att inte bryta ihop, och det var så fruktansvärt energikrävande. jag har verkligen ingenting emot att ha mycket att göra - tvärtom, jag älskar det! men när jag inte har alla rutiner spikade än, och saknar space till att göra min egna grej så blir det potatismos i mitt huvud.

men såna här dagar är det viktigt att tillåta sig själv att bryta ihop. kvart över två på eftermiddagen gick det inte längre, och jag fick gå till toaletten och bara gråta ut exakt allt som tryckte i kroppen. det var känslor, icke-känslor och framför allt stress. och press. press över att jag inte kan hantera stressen, att alla i min omgivning vet om att jag är en tickande bomb och att de har alldeles för höga förväntningar på mig. även fast inget av det egentligen stämmer så var det allt det där som snurrade i mitt huvud, och när jag såg spegelbilden med den där rödgråtna kvinnan framför mig så såg jag så extremt mycket rädsla i hennes ögon.
rädsla att misslyckas. att göra folk besvikna. människor i min närhet som litar på att jag ska fixa det här.
och jag kommer ju fixa det här, det vet jag med hela mitt hjärta. men jag behöver fixa det på mitt sätt - och det måste få innebära att jag gråter ibland. efter mitt och D's breakup har jag inte visat så mycket känslor alls, och jag har inte orkat visa några känslor för mig själv heller. så idag var bra ändå, trots att det gjorde så ont i hjärtmuskeln att jag ville skrika och sparka hål i väggen. nu vet jag att jag kan känna, jag är inte kall. jag känner jävligt mycket faktiskt.

jag mår bättre nu, har legat i sängen och lyssnat på fin musik och jobbat lite med privata saker för att rensa bort onödig stress. och om prick en vecka är jag i tranås hos min bästa vän, njuter av lite välförtjänt ledighet och fotograferar bröllop i smålands bokskogar. det hjälper att veta att det inte ligger alltför långt bort i tiden nu. <3

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

torres
torres,
Snygga byxor 😃
nouw.com/torres
marietheresel
marietheresel,
finaste duu ❤️ det är så viktigt att bara explodera ibland, faktiskt!
nouw.com/marietheresel