en liten frågeutmaning torsdagen till ära.

Hej godingar! Jag blev utmanad av en favorit - @freckless - igår att svara på sju frågor om mig själv, och sånt är ju förhimla roligt så let's do this!

1. Vad gjorde du för tio år sen?
För tio år sedan skulle jag snart fylla fjorton, jag hade ett starkt kanin- och fotointresse så jag hängde mest på stallet.se och drev en virtuell kaninuppfödning. Haha.. Den ni!

2. Vad gjorde du för ett år sen?
För ett år sedan precis exakt idag var jag faktiskt på möte hos mina nuvarande chefer, en mysig och peppig intervju som gav ljus till min dystra, ensamma vardag! Att det mötet skulle leda till den här personliga utvecklingen, vänskapen och erfarenheten hade jag såklart ingen aning om då, men så blev det iallafall. <3

3. Fem snacks du gillar!
Marinerade oliver kan jag äta i oändlighet, vilket även gäller böngroddar på konservburk 🙄
Annars sötpotatischips, lakritsdadlar och rostade kikärtor. Mmm vad hungrig jag blev nu.

4. Fem sånger du kan texten utantill på!
enter the ninja - die antwoord
norrköping - laakso
human - the killers
the blackest day - lana del rey
living in America - the sounds

Men egentligen kan jag nog varenda låt med alla artister jag älskar. min hjärna har en tendens att spara låttexter, men ingenting annat. 🤷🏻

5. Vad skulle du göra om du var miljonär?
Ugh, hatar såna här frågor haha! Man förväntas ju antingen vilja köpa massa dyra grejer eller skänka till välgörenhet. Men jag skulle nog antagligen lägga mycket pengar på olika byggen av hem för barn, kvinnor och djur som behöver stöd, skydd och en trygg fristad i den här dumma skitvärlden.

6. Fyra dåliga vanor!
Extremt dålig självdisciplin, tappar mina rutiner hela tiden! Sedan sover jag gärna så länge jag kan på morgonen, helst så att jag måste stressa ihjäl mig för att bussen går om tio minuter liksom. Jag har även en tendens att låta människor och miljöer påverka mig negativt lite för ofta, så ibland tappar jag humöret över absolut ingenting. Suck!

7. Fem saker du gillar att göra!
Skriva lite för långa blogginlägg eftersom orden aldrig verkar vilja ta slut, leta inspiration till små lägenheter på pinterest, yoga, sjunga när ingen hör och så pyssla med mina växter litelite för mycket varje dag förstås. där har ni mig i ett nötskal helt enkelt!

nu är ju tanken att jag ska skicka vidare den här utmaningen, så jag tänker att den skulle passa finfint hos @quaintrelle, @Aijo och @grusvagenhem 🌟 puss!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vad härlig DU är 💖💖 Oliver är ju jättegott, kan sitta och äta direkt ur burken tills de tar slut typ haha 😅 Åh, älskade ditt ”annorlunda” svar på vad du skulle göra om du blev miljonär, helfin inifrån som ut är du 💕 Puss påräh!
nouw.com/janielindahl
wildfulness
wildfulness,
haha åh, jag kan också äta direkt ur burken ibland - och vips så är de slut 🙈 puss finis! 💕💕
nouw.com/wildfulness
sihamklingofstrom
sihamklingofstrom,
alltså måste bara lämna en kommentar angående dina byxor... shit va snygga!
nouw.com/sihamklingofstrom
wildfulness
wildfulness,
ojoj, tack så mycket! ☀️🌻💛
nouw.com/wildfulness