en bra start på veckan.

eller inte.

hej godisar 💗
jag fick bara sova två timmar inatt, men kämpade mig ändå upp imorse för att komma iväg till jobbet. och jorå, i två timmar kämpade jag på ganska okej ändå - tills jag inte kunde röra mig längre och kände febern sticka under huden. fasen. så vid tio gick jag hem igen, la mig i sängen och somnade med typ sjutton olika feberdrömmar.

livet med endometrios är ju sådär ibland. på bilden har jag mina favoritjeans - ett par högmidjade oversize vintagejeans från busnel som jag hittade på röda korset för en femtiolapp. de är verkligen det skönaste par jeans jag någonsin haft på mig, och kräver oftast ett ganska hårt åtdraget skärp för att sitta uppe eftersom de är lite för stora.
men idag, två dagar innan beräknad mens, saknas det flera centimeter för att ens få igen gylfen. magen är så himla svullen att allt som ens sitter åt litegrann skär i hela kroppen.

det är såna här dagar jag borde få i mig extra mycket nyttigheter. jag borde yoga och meditera. men jag orkar ju inte - jag orkar ingenting. att skriva det här inlägget sker med en enorm kraftansträngning och bara det kommer antagligen slå ut mig i tjugo minuter. men jag har insett att jag måste skaffa ett emergency kit till såna här dagar, typ en låda i frysen med dadelbollar som jag kan plocka fram när jag inte orkar någonting - som nu. men just nu skulle jag faktiskt göra vad som helst för en chokladkaka och oatly’s vaniljglass. 😢

men nu ska jag vila en stund till hörni. puss 💕

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

frokenklara
frokenklara,
Hoppas att det blir bättre<3 Krya på dig
nouw.com/frokenklara
Julia / Grön i Åbo,
Köp lite oatly <3<3 usch så jobbigt med det här. Har inte det själv men har haft en otroligt sjuk månad i september och besökt läkaren fem gånger. Mått väldigt dåligt pga olika saker i kroppen och relaterar med hur skit det känns. Kram!
www.groniabo.fi