Det där eviga känslokaoset.

hallå godingar. <3

igår bröt jag ihop på jobbet, sådär som en gör ibland när pressen och stressen liksom klättrar och klöser en över hela bröstkorgen. låt mig vara, väser jag gång på gång åt ångesten men den bara klättrar vidare in i halsen och bosätter sig där som en klump av tårar och ilska. det här med instabila hormoner och känslomässigt kaos är ingenting att leka med, och ibland är det extra jobbigt helt enkelt.

jag började smörja in mig med en naturlig progesteronkräm i förrgår som en ny typ av behandling för min endometrios, och dess biverkningar var bland annat känslor. och tro mig, vad jag har känt mycket sedan jag började med den! ilska, oro, självhat, smärta och ångest har sköljt över mig som iskallt vatten gång på gång och även fast jag vet att det bara är en kemisk reaktion i min kropp så känns det så jäkla äkta just precis där i nuet.

fördelen är ju att det bara är biverkningar, och så länge jag inte låter känslorna ta över helt så kommer jag ta mig ur det här galant i slutänden. idag kändes det redan bättre, även fast jag var nära på att bryta ihop på morgonen för att kroppen var så trött att det gjorde ont i hjärtat och ögonen skavde. men jag har jobbat hårt, bockat av många uppdrag och strukturerat upp kaoset. och det hjälpte verkligen. sedan tog jag tre kilometer på löpbandet, svettades ut den sista ångesten och gick sedan på ett halvtimmespass med rörlighetsövningar och stretch efteråt som återhämtning. (ganska likt yoga, men med mer fokus på andra stretchövningar också) jag tränar varje vardag nu, och det känns så himla bra eftersom jag tränar på ett så lugnt och harmoniskt sätt. ingenting överdrivet, bara mjukt och med kärlek till min kropp - och jag känner redan nu efter tre veckor med det här schemat att jag blivit starkare, smidigare och stabilare i min kroppshållning. hurra för det!

men nu måste jag sova godisar. imorgon står core och yoga på träningsschemat, och det är mitt bästa yogapass på heela veckan så det ser jag verkligen fram emot. puss!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Underbara du ❤️ Hoppas krämen hjälper dig också. Kram!
nouw.com/marietheresel
wildfulness
wildfulness,
<3 det hoppas verkligen jag med! kram!
nouw.com/wildfulness
Fyrahundraslag
Fyrahundraslag,
Du är så otroligt inspirerande, starka, fina du!
nouw.com/fyrahundraslag