att debutera som runway model.

men ja, ni läste rätt! ikväll gick jag på catwalken för första gången, med bultande hjärta och favoritkläder från röhnisch visade vi upp höstens nyheter på medborgarhuset här i ånge. och det var så rackarns roligt! att glida ut på scenen, visa plaggen i olika vinklar och framförallt känna adrenalinkicken som susade i öronen när blicken svepte över publiken. det är alltså inte stockholm fashion week jag pratar om, nejnej, men det betyder ju inte att det inte kändes orimligt stort och läskigt i början. men när nervositeten väl släppte och en hamnade i det där flowet så var det enbart roligt.

här är gänget som representerade butiken där jag och Emma (hon bredvid mig med matchande outfit) jobbar. så jäkla fina människor hela bunten!

här är min favoritoutfit på hela kvällen tror jag. hade även vita sportstrumpor uppdragna till anklarna, neonrosa skor och en lika rosa innebandyklubba. kändes som att jag precis kommit hem från gympan på högstadiet typ. så fulhippt liksom!

mycket tjusiga!

sidenote: efter att jag sparat ut luggen blev det plötsligt så himla mycket roligare att ha mössa på sig, vilket jag snabbt insåg när vi skulle visa upp outdoor-kollektionen och jag fick på mig en beanie. innan har jag aldrig trivts eller passat i mössa, luggen har liksom lagt sig alldeles knasigt men nu ni. i år slipper jag frysa om öronen!

Emma visade upp lite yogakläder - där bland annat den här ursnygga gula mattan fick följa med, så när vi kom tillbaka från modevisningen norpade jag faktiskt en likadan. kunde inte låta bli helt enkelt. 🌻 så den ska jag strax göra lite skön kvällsyoga på!

allt som allt var det en fantastisk kväll, och trots ångest fulla lungorna timmarna (och minuterna) innan så gick det galant. en riktig boost för självförtroendet, helt klart!

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Åhh vad roligt! Att utmana sig själv att göra något som ör lite läskigt och sedan känna att oj vad kul det här är. DET gör livet så mycket ner spännande. Snygg är du dessutom!
nouw.com/fibrolivet
Anngelic
Anngelic,
Åh vilken rolig erfarenhet =)
nouw.com/anngelic
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Förstår att det var spännande, kittlande och utmanande
nouw.com/stenhagenbettan
Interiorbylinda
Interiorbylinda,
Grattis vad kul!
nouw.com/interiorbylinda
Michaelaitzhak
Michaelaitzhak,
Grattis, fina du!
nouw.com/michaelaitzhak
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Men vad spännande! Grattis fina du🤗🤗
nouw.com/carolinejohansson_
Mayagustafson
Mayagustafson,
StarOfUsA
StarOfUsA,
Vacker du är 😍
nouw.com/starofusa
PetterssonVilma
PetterssonVilma,
Men åååh va spännande
nouw.com/petterssonvilma
SwedishVogue
SwedishVogue,