Header

Januari

Under 2017 har jag hunnit besöka många ställen. I slutet utav 2016 och början på 17 så drog vi på en familjeresa med många ställen att besöka på listan. San Fransisco var vårat första stopp

Golden gate

Vi åkte och besökte Alcatraz och fick en guidad genomgång och rundtur på ön, sjukt spännande

Sen åkte vi tåg igenom stan, genom alla shoppinggator

Gick vidare till den kända serpentinvägen

Efter dagar i San Francisco så bilade vi till L.A

Sen drog vi vidare till Las Vegas för att sedan fira nyår där

Besökte Hoover Dam i Nevada. Vackert 😍

"Touching the gold toes makes you rich" stället dit folk åker för att få nudda dessa tår

Vidare till Miami, Florida

Vi åkte på kryssning genom Karibien

Jamaica

Aruba

Dominikanska republiken

Bahamas

Februari:

Var en månad med otroligt mycket jobb och träning. Var en väldigt bra månad då jag kom hem med otroligt mycket ny energi från resan vilket resulterade i både bra resultat med både träning och allt jag kämpade på med då. Träffade mycket vänner och körde kampsport nästan varje dag.

Mars och April/Maj:

Vart ännu mera jobb . Tror att det var någon av dessa månader då jag jobbade mer än 200h men klarade mig ändå hyfsat bra var inne i en bra period och kände mig väldigt stabil och lycklig i min tillvaro. Hade ju allt jag behövde; vänner , kärlek, familj , träning och jobb.


To be continued !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Plugget är igång igen. Kände att jag tog paus från verkligheten ett tag. Behövde bara lite avkoppling ett tag. Nu sitter jag och pluggar inför andra delen utav utbildningen. Repeterar en massa anatomi. Wihoo.


Hur var eran jul? Och vad har ni gjort hittills under julledigheten?

Har junvarit något firande nästan varje dag. Var hos mina föräldrar och var med på uppesittarkvällen den 23dec. Jättemysigt att sitta alla samlade dagen innan dopparedagen.

Vid julafton så började vi med lite risgrynsgröt. Åkte sedan vidare till moster för att fira julafton där. Var riktigt trevligt. Mycket julmat blev det haha.

Sedan startade jag såklart den 25 dec med träning. Fick till ett härligt pass fokuserat på rörlighet och styrka samt explosivitet, vart helt dyngsur efteråt haha.

Den 26 dec vart vi hos bästaste kusinerna och åt julmat och hade det jätte trevligt. Mysigt med jul, älskar jul. Hej hopp snart är det nyår. Kan knappt fatta att 2017 är slut. Har varit ett ganska omtumlande år med så många grejer som hänt. Kan garanterat säga att jag kommer gå in i 2018 med ett nyare version av mig Wihaa


Likes

Comments

En person som jag skulle vilja ringa idag är faktiskt en av dom som har funnits där vid min uppväxt och alltid sett till att jag mått bra. En person som fick mig att älska julen. Hon älskade mig för den jag var och var en sådan trygghet för mig.

En sak som är säker är att min mormor är bland oss alla just nu

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här

Likes

Comments

Lucka 21:

Jag önskar mig så mycket till år 2018. Framförallt mer tid till träning och allt. Mer tid till mina drömmar/mål och såklart mer tid och kärlek till alla mina nära.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Likes

Comments

Lucka 20 , wooow snart är det julafton!!!

En bild från i somras:

Här var jag i Okinawa. Åkte tillbaka dit för att hälsa på både vänner och för att träna karate igen :) Vart en hel fantastisk semester fylld utav träning varje dag.

Var en sån boost att få åka tillbaka till stället som jag bodde på under ett år, det var så naaajs att få åka dit igen och fyllas av en massa härligt välkomnande och energi som heter duga. En tropisk värme som tränger igenom allt och en helt fantastisk matkultur.

Kommer nog att åka tillbaka nästa sommar och köra karate igen såklart!!!!

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här

Likes

Comments

Min allra finaste Sandra borde hyllas gånger om. Du är min guldsten!!!

Vi har känt varandra i 14 nästan 15-år haha , tänk vad mycket vi gått igenom tillsammans. Du är fasiken mitt allt. Funnits där vid alla svåra stunder. Den bästa vän man någonsin kan önska sig!

Tack för att du finns

Jag älskar dig min bästa vän och det är klart att du ska hyllas för du är helt enkelt bäst <3

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Likes

Comments

Min balans är perfekt enligt mig när jag har fått alla delarna att samspela. Min träning, kosten, meditationen, min kontakt med mitt inre, sången ja allt.

Jag är i balans. Och när jag är i balans befinner jag mig i ett flow. Såreskava


När är ni i balans?

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Likes

Comments