Header

Efter att jag bytt blogg till denna så har jag nu insett att det nog inte var bloggen jag var trött på utan bloggplatsen. Jag har nu därför börjat blogga hos forme istället och ni är välkomna att besöka min nya blogg.

HÄRär en länk till den nya bloggen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade en jäkligt kul kväll med mina partybrudar Sofie och Jennie igår. Satt först på Lisa på torget där vi träffade ett gäng norrmän som vi sedan guidade mot Sture och festade med. Drog hemåt runt halv två vilket betyder att jag faktiskt inte är helt död idag då det inte blev riktigt lika sent som det brukar. 


Likes

Comments

Efter att ha legat på latsidan i princip hela sommaren så var det riktigt skönt att komma ut på en springtur imorse innan frukosten. Får se om jag kommer ut något mer i veckan. Har ju en hel del roligt planerat nu efter att ha varit borta ifrån Sverige ett tag. 

Nu ska jag lata mig lite framför Orange is the new black.


Likes

Comments

Man vet att man sovit alldeles för lite de senaste dygnen när man börjar se saker i syne. Kom precis hem från en skräckfilms och taco kväll hos min kusin, och nu tänkte jag lägga mig och däcka till någon serie.. Har endast sovit ett fåtal timmar på ett flygplan sedan natten mellan söndag och måndag så nu börjar det bli dags att försöka sova lite igen^^ Ska sova lääänge imorgon. Så jag är pigg när jag ska träffa min fru :)


Likes

Comments

Blev inte så mkt uppdatering som jag trodde när jag var borta då jag hela tiden var iväg och gjorde roliga saker ^^ Kommer att lägga in en massa bilder osv sen :)


Likes

Comments

vakna prec upp från en lång siesta efter en dag på stranden. första dagen vi kom upp tidigt:p

Likes

Comments

sitter å väntar på nästa flyg och beställde in mat. tar ju alltid det starkaste i sverige och gjorde samma här.. skillnad.. stor skillnad :p

Likes

Comments