Ja asså där ser man. Jag visste att det skulle bli såhär lol. Ni vet kanske när man bestämmer sig göra för något för skojs skull men det visar sig att man glömmer bort det lika snabbt... Man kan säga att det hände mig. Jag har liksom bara inte orkat fixa och trixa med någon blogg. Men kände för någon dag sedan medan jag var påväg att drunkna i allt plugg och lät mina tankar flöda så långt ifrån det som möjligt (som man oftast gör) att jag kanske borde skriva ngt här ändån.

Så.. Hur mår ni? Själv spyr man av stress och bara vill bara gräva ner sig under täcket och aldrig komma till ytan igen hahah. Nej men på riktigt, igår hade jag ett prov i fysik som jag plugga ihjäl mig till (men hoppas iaf att det gick bra) och imorgon har jag ett idrottsprov på 50 sidor som jag inte ens har typ börjat läsa på, kul liv... Tänkte göra det igår men var hos sjukgymnasten och somnade så fort jag kom hem för att jag var helt slut.

Nästa vecka har vi iaf lov och jag & mina två tjejkompisar ska till Berlin. Wiie!! E fett taggish på att bara släppa skolan ett tag. Dock så har vi en redovisning, tre prov typ och nationella (muntligt) som börjar veckan därpå. Men men.. det är bara att skjuta fram allt som man brukar göra haha.

Här kommer några bilder sen förrförra helgen då jag var iväg med la familia:

bye bye :*

Likes

Comments

Hejhej!
Ni vet förmodligen hur det är då man inte kan sova å man redan har gjort allting det går att göra på sin mobil så det slutar alltid med att man sitter där någonstans mitt i natten å gör en massa konstiga saker. Eller så är d bara jag, hehe. Men nu sitter jag här iaf å inte vet vad jag ska ta mig till så jag tänkte starta en blogg. Man ser alltid alla sånna GÅLS människor ha bloggar så jag tänkte "vrf nt", hihi.
Om detta håller så kommer jag lägga ut lite random shiiet å kanske några bilder då och då :)
Så..enjoy hehe :*

Likes

Comments