Contains affiliate links

Jeg personlig skal gå med bunad på starten av dagen når jeg skal ha champagne frokost med gjengen, men når vi senere skal grille på kvelden så velger jeg å skifte til en kjole. Her er noen forslag til fine 17.mai kjoler. Gjerne trykk på bildene for å komme til nettsiden.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Igår var familien en tur innom Vollen. Jeg skulle se på Morten spille basketball kamp og familien ble med. Etter at vi hadde vært å sett kampen dro vi ned til brygga for å ta oss noe å drikke og spise. Var såå utrolig fint der nede, helt forelska i det stedet. Har jo vært nede i Vollen en del ganger før siden exen min bor der men hadde aldri vært nede på brygga. Når vi kom hjem rundt 5 tia skifta vi til trenings klær og bestemte oss for å dra inn til Lommedalen å gå tur.

Etter at vi hadde gjort det ble jeg kjørt til Kolsås. Jeg skulle nemlig til Sebastian og spise middag der. Dagen før var gjengen hos han og overasket han siden han hadde bursdag. Vi spiste taco og koste oss. Begge disse dagene endte opp med at jeg ikke har kommet hjem før halv 2.

Slenger med noen bilder fra i går!! :DDDDD

Likes

Comments

Likes

Comments

Har vært lite oppdatering fra meg de siste dagene og det beklager jeg for! Grunnen til det er rett og slett mangel på tid. Skal bli flinkere hehe, håper jeg. Dagen i dag har vært litt av hvert. Våknet opp til masse snø. ALSTÅ SNØ I APRIL?! HELL NAH! Jeg tenker liksom vi hadde så vidt snø i desember så kommer det masse snø nå, uff nei jeg vil ha sommer og sol. Jeg kom så vidt fram til skolen og på vei hjem så fikk bussen motor stopp og det var det verste som kunne ha skjedd meg i dag, Jeg skulle nemlig levere en innlevering som jeg selfølgelig ikke rakk levere innen tiden. Fikk til slutt forklart meg til læreren og levert den så gikk fint men altså ahh for en dårlig dag. Nå sitter jeg bare i sofaen med macen på fanget og telefonen i hånda og blar gjennom instagram. Tenkte bare å komme innom en tur å oppdatere dere.


Har ikke giddet å tatt frem kameraet i det siste så dette av fine Julie for bli. DØNSKI har de beeeeste baguettene. Ahh løv

Likes

Comments

Likes

Comments

Hverdag

Nå kom jeg nettopp hjem fra trening der jeg trente lår og rompe og skal straks lage meg middag. I dag har det vært en hel normal dag. Skolen har startet igjen og helvete med prøver har startet for å si det mild :)) Startet uken med muntlig som jeg heldigvis fikk 5 på, wohoo men åhh følelsen at jeg leste til den i påsken frister ikke akkurat, men endelig ferdig med den så det er deilig. Det kjipe er at pollen tar helt over og jeg er helt forferdelig forkjøla og øyene mine er helt hovna opp så jeg ser helt asian ut. Må nok ringe legen i løpet av uka å bestille en ny sprøyte for dette drittet.

Nå skal jeg snart ta meg et bad, lage meg mat, ta på ansiktsmakse og se på den nye Paradise episoden. Ahh fav

Likes

Comments

Onsdag - På onsdag dro jeg til Oslo rundt kl 12 for å finne noen siste ting jeg trengte til ferien. Kjøpte noen andre ting også som jeg kan vise i et annet innlegg senere. Rett etter Oslo dro jeg på Fresh for å trene og når jeg kom hjem så tok jeg først noen antrekksbilder som dere kan se i innlegget under, og så lagde jeg meg nachos og bare så på YouTube til jeg begynnte å ordne meg. Den kvelden dro jeg til Haslum for å chille hos en kompis med noen flere. Klokken nærmet seg et og snille Anders som endelig har fått lappen hentet meg og Johan og kjørte oss hjem. Når jeg kom sovna jeg nesten med engang derfor ble det ikke noe oppdatering fra meg den dagen.

Torsdag & Fredag- På torsdagen og fredag gjorde jeg ikke en shiiit utenom sitte foran macen hele dagen, se på netflix og spise masse mat. Jeg bare elsker sånne dager der jeg kan slafse rundt uten sminke, uten bh, med dott på hode og koseklær, og ikke bry meg om hvordan jeg ser. Hadde egt planer om å trene de dagene men været fristet ikke noe særlig for å gå ut så da ble jeg bare hjemme.

Lørdag- I dag sto jeg opp rundt 9 siden vi skulle dra tidlig på påske frokost hos noen familiemedlemer. Nå vi kom hjem så skiftet jeg overaskende nok til yoga pants og hettegenser og la meg under dyna med macen. Så flink som jeg er klarte jeg å sovne, hehe stolt. Nå ligger jeg her i senga og ser på en ny serie jeg har startet på, 13 Reasons why. Den er såå bra og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett på den tidligere. Anbefaler alle å se på den på det sterkeste


Likes

Comments

Likes

Comments

Kjole- BikBok

Smykke- A&C

Klokke- Daniel Wellington

Sko- Birkenstock

Likes

Comments