Header

Ja vad ska man säga. Om ni inte har lyssnat på earned it som the weeknd sjunger så får ni ta och göra det! 😫😍 Tycker den är hur bra som helst. Vaknade precis och just nu lyssnar jag på den, skönt att liksom börja dagen nice 😏 Idag vet jag inte riktigt vad som är planerat att göras, tror vi ska gå igenom hela källaren och städa igenom den💁 Ni som läser detta inlägg får jätte gärna kommentera era blogg-domäner så jag kan kika in på era bloggar!

-W

Likes

Comments

Här är en riktig wantie, tycker den är så himla snygg den här väskan 😍 Kommer ej ihåg vad den kostade, kanske 200kr -300kr.

Likes

Comments

Just nu sitter jag i soffan å äter frukost med te och tittar på någon film. Senare idag ska jag nog pyssla med bloggen om jag kommer ihåg det.

Likes

Comments

Gott nytt år allihopa!
Skriver ett kvällsinlägg nu innan jag lägger mig. Jag spenderade dagen med familjen, vi åt en riktigt god middag och myste, sen åt vi smält choklad + frukt. Hur gott som helst! 😍 senare på kvällen runt 20.30 var jag hos Hanna- och därefter var alla tjejerna i klassen med varandra. Vi hade delat upp så att alla skulle köpa saker och ta med, så vi har mumsat på massa chips och popcorn, och läsk. Innan klockan var tolv så sa vi massa nyårslöften som vi ska hålla hela året. På tolvslaget drack vi alkoholfri champagne som Thea generöst hade bjudit oss på samtidigt som vi kollade på raketer, dock tog jag inte så många bilder på alla fyrverkerier.


Jag önskar er alla ett riktigt fint nytt år! 🎉
//W


Likes

Comments

Hej Hallå! 
Just nu sitter jag i soffan och tänker skriva ett snabbt blogginlägg nu när det är reklam på tvn. Jag tittar på the battleship- och den är väldigt bra faktiskt. Jag brukar inte vara så intresserad av science fiction men den här är braa, NU BÖRJAR FILMEN HEJSVEJS

Likes

Comments

Idag har jag varit med min kompis Wendela (bra tös dedär) och spelat Halo på Xboxen, vi spelade jämt det förut när vi var små- och vi var riktigt bra på det också ;) vi gjorde typ 4 "banor" eller vad man ska kalla det (stolt). Just nu sitter jag i soffan och myser ner mig med te, jag tittar på pirates of the caribbean, och måste bara tillägga: Johnny Depp är så himla snygg 
 
Imorgon ska jag åka till Åland med familjen och vi ska hälsa på min bror och hans tre barn, han fick väldigt nyligen en dotter så därför tänkte vi att vi kunde åka dit. Vi ska vara där i 1 dag :) 
 
Bloggar mer imorgon, hejhej!

Likes

Comments

Jag och mina kompisar hade tänkt att göra något på nyår, och då ska vi gotta i oss massa chips+ popcorn och massa läsk, vi ska först vara uppklädda och liksom kanske knäppa lite kort tillsammans, lyssna på musik och bara ta det lugnt, sen ska vi ha med oss ombyte- myskläder. Sen ska vi ut och titta på raketer, Hahah hoppas det blir roligt bara! Men jag tvivlar inte så mycket- vi har alltid kul tillsammans så ;) Just nu så lyssnar jag på musik (chock). Kan nog lägga upp bilder på nyår, det blir bra dedär. Idag har jag inte gjort något speciellt faktiskt, vi hade typ zumba på idrotten i skolan idag, skolan får mig att tänka på gymnasiet, usch det är så läskigt.. Det är ju inte speciellt länge kvar.. Måste ju ta tag i allt och fundera i tid vad jag ska välja för gymnasie och linje, samt inriktning :( Allt går FÖÖÖÖÖÖR fort. wtffffff
 
Det känns alltid så bra när man är klar med "julshoppandet" för man liksom slipper att oroa sig för massor.
 
hahhaha detta inlägg får en touch av lite allt möjligt i min hjärna, JAJA pusspuss 
 
 
 

Likes

Comments