Sista mars

Gillar

Kommentarer

Måndag

En ny vecka. Jag började min måndag som alla måndagar nämligen med vägning. Vilket visade en väldigt stor viktuppgång. Det är jobbigt psykiskt men fysiskt så jublar min kropp. Jag började med ett nytt matschema för några veckor sedan och dom här veckorna har gjort att jag gått upp väldigt mycket i vikt och jag har fortfarande väldigt svårt att acceptera det. Det är tufft. Jag går runt i en dimma och jag vet knappt vad jag heter. Det är svårt att förklara. Men jag tror jag aldrig mått sämre än vad jag gör just nu. Jag väntar på en vändning och jag hoppas det sker snart.

Men som sagt det är en ny vecka. I slutet på mars. Det känns skönt att jag snart kan lämna den här månaden bakom mig och istället blicka framåt. Mot våren och ljusa tider. Nu på morgonen har jag som sagt varit och vägt mig, ätit frukost, stökat bort disk och sett serier. Nu har jag landat i sängen igen för att pusta ut. Här kommer jag ligga tills det är dags för lunch. Sedan får jag se vad jag hittar på resten av dagen. Jag önskar er en fin start på en ny vecka!

Gillar

Kommentarer

Sommartid

Inatt ställde vi fram klockan till sommartid. Så härligt! Det finns ju inget bättre en ljusa kvällar. Och vi närmar oss sommaren och det klagar jag verkligen inte på.

Sista söndagen i Mars. Jag sov till halv tio idag, väldigt skönt. Solen skiner och det är ett riktigt vårväder. Egentligen var det tänkt att jag skulle åka på kalas idag men pågrund av Corona så vill vi inte chansa, vi stannar hemma. Men det känns lika bra för jag har ont i magen och är trött idag. Så jag ska ta en lugn söndag framför serier och youtube. Jag kanske ska följa med familjen till sommarstugan och städa upp där eftersom vi tänkte vara där lite under påsken. Men nu ska jag vila innan det blir dags för lunch sedan får jag se vad den här söndagen har att erbjuda. Hoppas ni får en fin dag, ta hand om varandra<3

Gillar

Kommentarer