Nyår i självaste Köpenhamn

Hej hjärtan! Gott nytt år på er! Nu är det två dagar efter nyår och man har väl hunnit landa lite? Jag hoppas att ni alla hade ett bra nyår på ett eller annat sätt! Jag måste säga att jag är väldigt nöjd, otroligt nöjd faktiskt! Det enda minus var att jag va sjuk vilket såklart påverkade mig men jag försökte göra situationen till den bästa!

Min fina pojkvän ville överraska mig med att fira nyår, bara vi två på Tivoli i Köpenhamn! Jag blev SÅ glad, det värmde i kroppen på mig när han sa det! Vi valde dock att ta det till en ny nivå så vi bokade en hotellnatt där också. Det gjorde att vi kunde gå på stan och shoppa lite och sen upp på hotellrummet för att värma oss samt byta om och äta.

När vi va färdiga på hotellet tog vi en promenad till Tivoli! Jag måste säga att herregud va de har dekorerat fint med ljus, granar, fakesnö och små bodar där man kan handla julinredning. Det va så himla stämningsfullt! Vi åkte karuseller fram till klockan 22.00 och sen gick vi inomhus för att värma oss. Klockan 23.00 började Tivolis egna fyrverkeri! Det va helt fantastiskt fint och välplanerat!

När det började närma sig tolvslaget gick vi till Rådhusplatsen för att höra klockorna slå och titta på folkets fyrverkerier! Jag har sån himla respekt för det så jag tyckte att det va lite otäckt men det är verkligen fint att titta på!

Efter alla raketer gick vi till McDonald’s för att handla med oss mat till hotellrummet. Vi båda va helt slut efter en heldag och jag behövde verkligen ta det lugnt! För mig en helt perfekt nyår, jag kunde inte önska mig något annat!


Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Nä vad avis jag blir!!! Gud så drömmigt!
nouw.com/celinelundqvists
wiilmahansson
wiilmahansson,
Eller hur? Kraam <33
nouw.com/wiilmahansson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh Köpenhamn, måste dit!! Synd med lite sjuka men kan tänka mig att det inte gjorde det hela allt för illa! KRAM finis <3
nouw.com/emmaengstrom
wiilmahansson
wiilmahansson,
DET måste snygging! Jadå det gick bra ändå! Kraam på fig finaste <33
nouw.com/wiilmahansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @hansson_wilma

Instagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilma