Dagens Lista

Dagens mående: Jag är fortfarande förkyld/sjuk. Sååå tråkigt. Eftersom man hamnar lite i obalans när man inte är helt frist så är det extra lätt att tappa humöret... Men för min del är det bara till att kämpa på! Jag är ledig idag så det är 100% fokus på att försöka bli någorlunda frisk. Dricka ingefära shots och te, ligga i sängen och titta på film eller serier samt att inte anstränga sig för mycket, låter som en helt okej dag ändå haha!

Dagens motivation: Det är faktiskt mycket just nu. Bara att det är nytt år, det är en nystart och egentligen är det så mycket som jag vill ändra på helt men också bara förbättra. En sak är att jag bara vill bli frisk så jag kan börja träna igen och leva ett sundare liv. Något annat är att jag vill kunna leva mer i nuet. Såklart längtar jag otroligt mycket efter våren och sommaren och allt vad det innebär, men när man går i mörkret och längtar så är det mycket tid man glömmer bort för man bara längtar till det som komma skall. Var tid har sitt så ta vara på den man har nu. Nej, man kan inte vara ute och njuta på samma sätt men stanna inne. Titta på film, serier eller dokumentärer, gör hemmaspa, laga god mat eller baka. Ta vara på tiden och njut.

Veckans inspo: Får nog bli att titta igenom alla sparade bilder på instagram, pinterest och så vidare. Inspireras av snygga outfits och se vad man själv kan bygga upp med sin egna garderob! Det är mycket viktigt, se över sin garderob och klura ut outfits så du slipper köpa nytt, bra för miljön och ekonomin!

Dagens längtan: Det är garanterat att resa! Just nu spelar det ingen roll vart. Bara att få se något annat hade varit superkul just nu! Annan miljö, andra människor.

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Krya på dig! Önskar också att bli bättre på att leva i nuet. Kanske får bli ett aningen försenat nyårslöfte.
nouw.com/jossustravelpics
wiilmahansson
wiilmahansson,
Tack så mycket! Ja men det tycker jag, det är aldrig för sent för att förändra! Det gynnar dig i slutändan! Kram <33
nouw.com/wiilmahansson
beattriicee
beattriicee,
Krya på dig finis!! ❤️ Förstår att en resa skulle vara toppen, man behöver nu miljö och personer!! 💫
nouw.com/beattriicee
wiilmahansson
wiilmahansson,
Tack snälla! ❤️ ja men verkligen, är så avis på dig! Hoppas att du har det bra 😘
nouw.com/wiilmahansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @hansson_wilma

Instagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilmaInstagram hansson_wilma