Jag vill inte ha ett liv som står still. Jag vill ha rörelse, vill inte vara bekväm. 
Jag vill leva. 
Jag vill låta det som varit stanna där.
Jag vill låta framtiden vara oviss.
Jag vill leva NU. Idag, just denna minut. 
Jag vill göra saker som jag trivs med, som jag gillar. 

Jag vill inte att det ska stå still. Men jag vet inte hur man ska komma framåt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet handlar om fasader, man bär ofta en mask. En mask som gör att ingen kan komma åt en, kan komma åt det där sköra, akilleshälen. Den är vi väldigt måna om, måna om att ingen ska få reda på. Hela tiden kämpar vi, vi kämpar mot att må bättre. För idag är det nog ingen som egentligen mår sådär direkt bra, statusuppdateringarna på facebook är antingen aningen för positiva eller på tok för mycket negativa... jag vet inte riktigt om jag tror på varken eller, varför vill man lägga ut hela livet på en sajt där varenda jävel kan läsa det man skrivit? Det där överdrivna positiva som man egentligen vet inte är positivt utan det läggs bara upp för att få ett fint yttre eller dom som bara kastar ut sig massa galla. Jo, jag vet att jag kan ta bort dom vännerna och kan se till att dom inte syns i fältet men vad har man kvar då? Jo, alla dessa matbilder. Men det var inte min poäng med det hela, utan hela poängen är själva fasaden i det hela. Och facebook är en väldigt bra sajt att relatera till då de flesta känner till den och vet hur den fungerar, jag kan tänka mig att jag inte är den enda som stör mig på detta. Alla har vi olika spärrar, jag är väldigt mån om mina känslor, jag låter inte alla se vilka känslor jag känner, jag kan visa glädje och trötthet utan problem men sen har jag svårt att visa dom andra känslorna, min spärr är jag väldigt mån om medan andra verkligen inte är måna om spärren utan skriver ut allt, när dom har skitit, vad dom äter, barn(herregud vad många barnbilder det är överallt och jag har inga egna barn så det kan vara därför jag tycker så men samtidigt så vet jag inte om jag skulle vilja lägga ut bilder på mitt barn om jag nu får något). Mja, lite nattliga funderingar blev ett väldigt ihop kokat inlägg som jag hoppas ni orkar stå ut med.

Likes

Comments

Idag har det varit en dag med en väldig variation. Man förstår än en gång vad livet handlar om, att ta vara på det! Som vi alla vet så är livet det mest värdefulla vi har, det är det som vi har det största ansvaret för. Livet är en gåva, en svår och ibland även jobbig sådan men som dom säger "livet har sina goda stunder" och det gäller att ta vara på dom! Att kunna se det fina med livet är inte alltid lätt, men om livet alltid vore lätt skulle vi uppskatta det då? Jag skulle inte det, det skulle inte finnas något att kämpa för, att ta sig framåt. Vi har alla våra mål här i livet, det är dom vi kämpar för att uppnå. Att kunna leva i nuet är ett av mina mål, det som har varit har varit och det som ska komma det kommer, nuet är det viktigaste för trots allt så är vi här och nu. Inte igår, inte imorgon utan nu. Ta vara på varandra, lev nu och njut av livet! För det finns bara ett liv, det finns bara en av dig.

Likes

Comments

Tiden läker alla sår. Det är så det heter men vissa sår stannar kvar och märket efter dom kommer alltid att finnas kvar. Vissa sår värre än andra. Igår fick vi äntligen ett svar, verkligen inte det svaret vi ville ha men det var ett svar. Efter två månaders tid utan vetskap så blir man ganska så borttappad. Igår lämnade en fin kämpe världen. En personlighet som jag aldrig kommer glömma, ett djur som blev en riktig familjemedlem, en kanin som var allt annat än en kanin. Igår var inte ett öga torrt på alla som lärt känna denna underbara skapelse, har man inte träffat honom kan man inte förstå. För denna otroliga kanin har skänkt så mycket glädje och liv till så många, vi beundrar han allihopa för den kämpen som han kom att bli. Tre operationer och en livslust jag aldrig sett förut. En kämpe utan dess like som trots att han kämpade så hårt för att överleva fick gå den vägen. En kanin tänker ni nu... men det var bara inte kanin, det var en personlighet som man bara kunde drömma om, det var ett liv som jag aldrig stött på förut.

Så igår fick himlen en av dom finaste som jag lärt känna i mitt liv <3 I mitt hjärta kommer såret aldrig läkas helt för saknaden kommer alltif finnas där. Och han har märkt många andras hjärtan, berört dom <3
R.i.p. du älskade lille kanin, nu slipper du ha ont <3

Likes

Comments

Idag skulle du ha fyllt 87 år men du togs från jorden på tok för tidigt. Vi barnbarn hann aldrig träffa dig, då du dog väldigt ung. Knappt 50 år hann du bli, vilket inte är någon ålder alls. Det hade varit kul att träffa dig, se vem du var, höra vad du hade för historier att berätta. För kan tänka mig att det var många. Du är saknad av många och många hade gärna velat träffa dig. Det närmsta vi har kommit dig är bilderna på dig som pryder våra föräldras hem. Det syns vart vi härstammar ifrån, dom där typiska Sandbergs-dragen, dom kommer från dig. Det är nog därför vi är så stolta över vårat efternamn, för att det var även ditt. Jag bär med mig mitt efternamn med stolthet. Och skulle du sett oss alla idag skulle du vara stolt, fina barn och fina barnbarn!

Grattis morfar på din dag.Likes

Comments

Ja det gör jag. Jag tror på mig själv, jag litar på mig själv och jag vet alltid vart jag har mig själv.
Den senaste tiden har jag insett att livet inte är att ta förgivet, att man ska göra saker som man kanske skulle ha ångrat annars. Har man gjort det, då finns det först och främst ingen återvändo MEN då har man försökt och man kan inget annat än att se det som en erfarenhet rikare + att man inte behöver gå och ångra sig och älta i att man inte gjort det.
"Man måste våga förlora innan man kan vinna."

Jag har förövrigt haft en jätte trevlig dag, den har bjudit på så mycket, jag kan inget annat än att le inombords :)
Många fina ord har idag kommit och jag kan inget annat än att vara lyckligare för att jag har dom fina vännerna jag har, dom berör mig mer än en gång och överraskar mig med massa fint!
Även fast livet inte alltid väljer att gå den vägen jag vill så kan jag inget annat än att känna hopp inför framtiden, för sådant fint folk som jag har vid min sida så vet jag att allt kommer att lösa sig. Man behöver bara ha lite öppna armar så kommer resten naturligt sen.

Nu är jag sjudundrandes trött, så god natt på er!

Likes

Comments

God kväll!
Hoppas ni mår bra där ute i höstmörkret.

Här rullar livet på. Bollarna är uppe i luften och jag har helt plötsligt tusen grejer att göra med knappt någon fritid kvar att avara alls. Dom senaste månaderna har varit väldigt påfrestande, livet har vänts upp och ner mer än en gång men vi har kommit tillbaka. Vi står stadigare än aldrig någonsin förut. Den tiden som var har nu flugit förbi oss, vi har blivit starkare, växt samman till något som man inte kan förklara. Men vi har förstått att livet är inte att ta förgivit, plötsligt händer det, precis som på triss. Man vet aldrig när högsta vinsten dyker upp eller när man får en nitlott. Efter allt som hänt och alla nya intryck högt och lågt så har mina känslor börjat skrämma mig lite, jag är ganska så avvaksam som person, jag gör inget förhastat utan tänker mig för i minsta detalj. Nu har jag fått en sån där känsla, där jag inte vet om jag är desperat eller om jag verkligen vet vad jag vill ha. Mina känslor har gått och blivit så starka, jag känner att något förändras i mig, jag vågar mer. Jag har bestämt mig nu. Det som varit har passerat, det är dags för något nytt och jag är inte rädd för det nya, jag är rädd för hur mina känslor ska reagera på det nu när dom är såpass starka till något jag knappt har någon aning om.

Det är dom småsakerna som gör skillnad, det är dom småsakerna som betyder något.
"Man måste våga chansa för att vinna!" Skulle det vara så att man förlorar... ja vad gör då det om 100 år?

Likes

Comments

Satsar man inget, vinner man inget. Så enkelt är det. Med min tur så spelar det ingen roll vad mycket eller lite jag satsar för jag vinner inget ändå. Men jag har försökt och det kommer man långt med. Förlorar man, ja då får man stå det kastet och vad skulle det göra om hundra år?

Jag blir aå förundrad över mig själv för jag gör saker jag inte trodde jag skulle våga. Jag fortsätter hela tiden att överraska mig själv på ett bra sätt, ett sätt som jag kommer ha erfarenhet av senare i livet :)

Likes

Comments

Det var först efter att du lämnade mig som jag kunde finna mig. En liten bit för varje dag hittade jag mig själv sedan fann jag en till som dig och gick tillbaka i samma mönster... nu när allt lugnat sig så inser jag vad ni gjort med mig, jag kan inget annat än att tacka er för att ni gjorde mig hel utan er! Utan er så hade jag aldrig kommit fram till att jag är jag och jag fortsätter att hitta mig själv :)

Likes

Comments

Tiden är ett väldigt märkligt begrepp. Vi har tiden att gå på, den säger oss när vi ska kliva upp, när vi ska äta, när vi ska jobba, när vi ska sova ja, den talar om för oss när vi ska göra vad. Eller ja, rättare sagt när det är "normalt" att göra det man ska. Det är den som iaf jag fokuserar mestadels av dagen på. Jag är en riktigt klockoman, jag måste veta vad tiden är helst hela tiden. Tiden för mig är ett stressmoment. Just för att dagen går på tok för fort, jag hinner inte med allt jag vill göra under en dag vilket leder till att man skjuter upp det till nästa dag då man även då har en massa måsten som ska hinnas med och sen skjuter man upp även det... det blir till slut en ond cirkel.
Så, helst av allt så hade jag önskat att dagen hade fler timmar. Då kanske jag hade hunnit med allt jag har att göra.
Idag hade jag iaf tid till ett inlägg, det är inte dåligt det ^^

Likes

Comments