Nu när jag är igång med massa mål i livet (för en gång skull) så är det dags att skaffa lite nya tatueringar. Denna gången är jag inne på att göra en svala som ska symbolisera frihet på vänster handrygg.

För varje avslutat kapitel och påbörjat så bruka jag gadda mig, för att påminna mig själv om livet går vidare.

Oavsett hur man vill tackla livet så fortsätter det framåt, jag har bestämt mig för att göra de bästa av de och försöka leva ett glatt liv, spendera min vakna tid med folk som får mig att må bra och som bryr sig. För vi har trots allt ett liv bara.

Jag brukar tatuera mig hos kungen Rickard på Ivory Tatto i Gbg, han är sjukt bra. Så nu blir det att boka tid och sen boka tid för mina armar.

Trevlig kväll på er, själv ska jag vara uppe och följa valet!

Likes

Comments

Ibland vill jag bara försvinna, om inte för alltid så för ett bra tag, släppa alla måsten och bara åka iväg.

Året började bra, med ny utbildning och mer möjligheter till mer jobb (inte för att jag jobbar för lite direkt) sen fortsatte året med massa nya möten med människor som har blivit vänner under resans gång. Och de blev en massa resor med många glada och härliga minnen och mer möten med härliga människor.

Under året så har jag bott i Gbg och Örebro men största delen i Örebro, men nu har en resa som varat i 5 år lidit mot sitt slut, en resa som jag kommer minnas hela mitt liv. Denna resa har jag spenderat med mitt ex, en person som jag har fått uppleva mycket med. Tyvärr så har vi valt att gå skilda vägar, vilket gör ont men på lång sikt kommer göra oss både gott hoppas jag.

Jag har även startat en ny resa, en lång sådan och det är att jag har börjat träna, dock inte så mycket som jag har tänkt mig men jag har börjat och tänker inte sluta denna gång. Detta gör jag för att förändra mitt liv mot de positiva och få må bra både fysiskt men framför allt psykiskt.

Inom en månad så ska jag flytta tillbaka till Göteborg på heltid, Göteborg är min hemstad där jag har mina vänner och min familj. Jag kommer att jobba, träna och göra en del. För jag har satt upp både kortsiktiga men även långsiktiga mål som jag vet att jag kommer klara av.

Jag vill avsluta med att tacka en speciell person, min vän Sara som orkar lyssna på mig och verkligen bryr sig i alla lägen. Tack vännen för att du finns i mitt liv, älskar våra långa samtal och dit skratt. ❤️

Likes

Comments