Vilken härlig tisdag!

Sneglade på semlorna i butiken men jag gick förbi dessa. Jag bor granne med konditoriet, var galet mycket människor där som kom ut med semlor. Jag gick förbi där också. Helt sjukt.. men jag kan inte förmå mig att stoppa i mig en. Jag som sa att jag skulle göra det på fettisdagen! Min kära hade tryckt i sig en på jobbet där de blev bjudna o satt där i sin lastbil o sa att han absolut inte ska ha någon mer.
Tänk att vinsten av sockerlös kost är så galet stor att vi inte ens saknar något annat.
😀
Själv ska jag ta ett glas vin med mindre än 3 gram socker/liter, till maten istället. Njuta av god mat, ledigheten o av att Jonna kommer hem idag.
Hon har två nagel kunder bokade här i Knivsta ikväll o tänkte sova kvar.
Hela dagen idag hade hon suttit i skolan med att göra naglar.
Att hon orkar!
😮
Jag skulle vilja ha en färg på mina.. undrar när hon kan ta dom? Fast hon gjorde ju dom förra veckan åt mig. Imorgon kommer både hon o Kevin hem.. vi ska träna hundar o efter träningen så kanske hon kan lägga ett gel lack på mig.
😊

Jag får väl betala lite som hennes kunder.
🤗
Ikväll har cockertjejerna o jag en dejt med Alexandra o Pyssla. Vi ska gå Skottsila vändan. Den är lång o definitivt skitig. Freja får stå över då hon var med på en längre  tur idag med mig o cockertjejerna med både bus, lek o lite jobb.
Än är hon inte färdigväxt. Lätt att glömma att hon inte är vuxen än. Hon blev 9 månader igår.

  • 52 visningar

Gillar

Kommentarer