Rubbad dygnsrytm

Jag har fortfarande lite rubbad dygnsrytm sen jag gick av i måndags morse. Det stör mig inte det minsta för jag har inget speciellt inbokat. Det spelar ingen roll när jag sover. Rätt rart faktiskt.
😊
Igår kväll kom båda ungarna hem o åt lite middag med oss. Mysigt med gemensamt häng några timmar. Sånt värmer mammahjärtat, speciellt när vi inte sågs till jul o nyår. Jag o Victor jobbade medans Jonna tilbringad större delen av december med att luffa runt i Thailand.

Jag har roat mig med att leta lite hotell framöver. Vi ställer ut vår collie o eftersom min kära går på sitt jobb i februari där han tillbringar större delen av tiden på resande fot i Sverige, så vill jag bo på hotell när jag åker på utställning, trots att vi har husbil. Jag är ju lite fånig o kör helst inte den långa saken. Jo jag kör framåt men det är värre när jag måste backa o parkera.
😉
Inte lätt att hitta hotell på alla ställen som tar hundar på rummet.  Scandic är bra på det viset men det är värre med städer där det inte finns den hotellkedjan.
Jag ska ringa runt o kolla idag för det är hög tid att boka vårens övernattningar i Sverige.
😊
På fredag skulle vi ha åkt till Göteborg på en tvådagars hundutställning, My Dog. Hotell är bokat sen länge o anmälningsavgiften betald o pm o nummerlapp har kommit. Men vi ställer nog in den pga att vår ena hund är nyopererad. Vi vill inte lämna över ansvaret på hundvakten. Såret ska tvättas o hon får inte vara ihop med de andra hundarna med mera.
Märthas, vår hund, återhämtning går före Frejas utställning.
För skulle det tillstöta någon komplikation medan vi är borta skulle vi inte förlåta oss själva.
Nu är vi nosat på andra alternativ, det är ju Steffo som ställer hund. Han skulle kunna åka o ta med Jonna som sällskap medan jag är hemma med de andra o tar hand om Lakritstrollet. Vi får se.
Han har inte bestämt sig helt ännu.
😊
Jag kan säga att jag hade sett fram mot denna helg sen långt tillbaka!
En helg på hotell i Göteborg, tillsammans med min kära där vi skulle spendera två dagar på My Dog med Freja, vår collie.
Men ibland går det inte riktigt som man tänkt sig.
A o O är att Märtha, vår ena cocker spaniel blir återställd o frisk.
🐶❤

  • 42 visningar

Gillar

Kommentarer