Bloggat från min mobil

Igår kväll fick jag rå om Victor o Hanna en stund. Det värmer ett mors/svärmors hjärta! I alla fall när man har den bästa sonen o den bästa svärdotter man kan tänka sig. Lika så med Jonna o Kevin.. de är inte hemma lika ofta men när dom väl kommer blir jag glad enda in i själen då jag inte kan önska en bättre svärson.
🤗
Jag veeet att jag tjatar men jag har haft sån förbaskad tur med mina ungar. De har lyckats i livet med både skola, arbete o med sina käresta. Så skönt att få luta sig tillbaka o njuta av de stunder jag får tillbringa med dom alla.

Idag så gick jag upp i ottan med Stefan o drack en mycket tidig kopp kaffe innan jag gick o la mig en stund till. Hundarna fick frukost o rastades så kunde jag somna om ett par timmar till.
Skönt!
En förmiddag som spenderades med ungdomarna innan Victor for till jobbet o Hanna hem till sig. Steffo åkte till nåt ställe där de visade ny buss eller lastbil eller vad det var.. ett  öppet hus av nåt slag.
Jag själv ska ta hundarna på en härlig promenad! Inga måsten eller tider att passa.
Älskart!
Tänkte ta fram grillen till kvällen, ett litet folie paket med lax, purjolök, tomat, dill o färskpotatis, det duger väl till min kära o mig.
Känns som en mycket skön lördag!
🤗

  • 98 visningar

Gillar