annonse - sponset av underverker.no

Februar er en ekte kjærlighets-måned. Ikke bare feirer vi morsdag, men også valentinsdag - og det er nok mange av oss som benytter sjansen til nytt påfyll av undertøy i den anledning.

Når temaet undertøy kommer opp i sosiale settinger, er det et flertall som begrunner mangel på undertøy-shopping med "Jeg er jo single, det er ingen som ser eller bryr seg om undertøyet jeg har på". Dette må være den dummeste unnskyldningen vi kan komme med! For hallo, dere - man trenger ingen partner for å ha grunn til å unne seg undertøy som man virkelig føler seg nydelig og vakker i! Vakkert undertøy er en egenpleie og luksus som et hvert menneske bør unne seg selv, i kjærlighet til seg selv - uansett livsstil, uansett sivilstatus og uansett alder. Vi er alle så vakre og unike, og vi fortjener å føle oss slik.

I den anledning har jeg en skikkelig gledelig gave til dere!

Nå får du 20% rabatt på din bestilling hos underverker.no med koden cecilie20 ✨

Her finner dere alt fra bh, bikini, badedrakt, sports bh, natt-tøy, morgenkåper, korsetter, body, ull undertøy, tilbehør til gravide eller ammende, osv. Listen for deres utvalg er lang, og utvalget av størrelser er enormt. Helt fra A-O cup og 60-115 i omkrets.

Dere vet hvordan jeg virkelig har skrytt og anbefalt underverker.no (blant annet i dette innlegget) fra jeg oppdaget deres fantastiske nettbutikk, så denne unike sjansen med rabattkode til dere på hele 20% må dere virkelig benytte dere av!

(Rabattkoden cecilie20 gjelder for alle varer til ordinær pris, og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer. Koden er tilgjengelig til og med søndag 18.mars 2018)

underverker.no
(bruk koden cecilie20 når du klikker på "jeg har rabattkode" i kassen før du betaler)

Kos deg med shopping, nydelig nytt undertøy og tanken på å ha spart hele 20% ✨

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

De siste årene har vi vært dårlige på å feire Valentines day, og det har heller vært viktig å fordele kjærligheten utover hele året. Men uansett feiring, så har det vært en fast tradisjon helt fra vi ble sammen at jeg kjøper melkehjerter til Pål Anders på denne dagen. Dette var en av de aller første gavene jeg ga han da vi nylig hadde blitt kjærester som 14-åringer. Vi ble jo kjærester i januar, og i februar var det vår første Valentines day som kjærester. Denne dagen var vi på fotoshoot med koret som vi da sang i, og nå er ledere i. Kjærestekliss var jo litt flaut og kleint i så ung alder, så jeg husker hvor nervøst det var å gi bort en pakke melkehjerter. Veldig morsomt å tenke tilbake på, og at det utrolig nok er hele 7 år siden.

Den lille firkantede boksen med sjokoladehjerter har derfor blitt et betydningsfullt symbol på vår kjærlighet til hverandre.

Siterer Pål Anders fra forrige Valentines day:

"Vi har jo kjærlighetsdager hver dag, så hva gjør vel denne dagen så spesiell?"

Likes

Comments

Igår var jeg både hos kiropraktoren, og fikk til og med trent sammen med min kjære. En så produktiv og fin mandag, endte dessverre i migreneanfall og mer smerter. Nok en gang så frustrerende å ha viljen på et helt annet sted enn kroppen, men på en dag som denne trøster jeg meg selv med en stor porsjon godfølelse fra gårsdagens gjøremål - og jeg kjenner på en ekte stolthet og lykke over alt det som jeg fikk til igår! Ting tar tid, og det er det bare å forsone seg med... I mellomtiden kan jeg ikke gjøre noe annet enn å prøve å gjøre det beste ut av det, og være takknemlig for alt som jeg får til.

Dette er ihvertfall verdens beste kombinasjon og påfyll av matlyst på dager man er matlei; yoghurt, eple og granola.

Håper dere har og lager dere en god tirsdag! Det gjør jeg!

Likes

Comments

Søndag 11.februar: feiring av morsdag

Morsdag er alltid en veldig fin dag! En dag med ekstra mye heder og ære til mødre som året rundt står på og gir alt for at alle rundt seg skal ha det bra. Som aldri gir opp, som er så sterk og så villig til å strekke seg lenger enn langt for barna sine. Det er ihvertfall en veldig god beskrivelse av min fantastiske mamma. Takknemlighet, uendelig takk, klemmer, gaver og store ord fortjener hun hele året rundt - så at denne dagen må markeres litt ekstra og tilbringes med mamma, skulle virkelig bare mangle!

Lillesøster og jeg hadde skrevet et langt kort, kjøpt Richmond&Finch-deksel, og jeg hadde satt sammen en goodiebag til mamma og kjøpt en orkidé. Pappa hadde stelt istand deilig biffmiddag, og vi koste oss alle med både det og kjempe gode boller som mamma hadde bakt. Det ble prat og latter, spilling av "Ryktet går" og en veldig fin søndagskveld.

Se min morsdagshilsen til verdens flotteste mamma ved å klikke her.

Likes

Comments

Mmmmmmmm...

Idag møtte vi svigerfamilien for å spise en koselig lunsj sammen på Jordbærpikene. Veldig spontant, og veldig koselig. Med deilig mat og utrolig godt selskap, så kan det ikke bli stort bedre! Etter lunsj fikk vi ordnet litt småting. Vi fikk byttet batteri på klokken til Pål Anders, sendt et brev, hentet en pakke, kjøpt lys og et bord til soverommet på IKEA, og ulike kurver til badet så vi får organisert alt rot av smykker, hårpynt og mine tusen hudpleieprodukter.

En veldig fin og produktiv lørdag! Så glad for alt vi fikk gjort, og alt jeg orket idag! God natt fra meg.

Likes

Comments

Jeg har alltid elsket tatoveringer, og vil alltid synes at dette er en helt fantastisk måte å pynte kroppen sin på. De er vakre kunstverk som kan ha enorm betydning for personen som har valgt å forevige seg med blekket. Til nå har jeg tre stykker, to med skrift og et symbol. Jeg har over mange år planlagt flere som jeg gleder meg til å få gjennomført, og som betyr like mye for meg som de jeg har til nå - selv om de ikke er på kroppen heeelt enda.

Tatoveringene mine minner meg på opphavet mitt, de minner meg på hva som betyr enormt mye for meg, og de er med på å vise verden hva jeg står for og hvem jeg er. Det er stas når mennesker er nysgjerrig på hva det står og hva det betyr; hver og en har en historie, og det gleder jeg meg over å fortelle. Forhåpentligvis er det ikke veldig lenge til jeg får gjennomført neste store ønske, hvor jeg skal bygge på litt videre oppover håndleddet. Der har jeg per idag to evighets-tegn som ligger litt over hverandre, og står for den evige kjærligheten mellom Pål Anders og meg. Morgengave er en tradisjon hvor par gir hverandre noe spesielt på morgenen etter bryllupet - vår morgengave til hverandre da vi giftet oss i 2016 var hver vår tatovering; Pål Anders har et stort og vakkert kors, og jeg har disse evighets tegnene. De er plassert strategisk på hver vår side hvor vi alltid har pleid å holde hender. Så når vi gjør det, møtes tatoveringene i samme hånd og arm. Her er ingenting av planlegging overlatt til tilfeldighetene, det skal jeg si deg, haha.

På foten står det "He walks with me..." - dette er min første tatovering. Den tok jeg i den perioden hvor jeg slet veldig med kneet og var igjennom fire operasjoner. Samtidig som den hele livet vil være et symbol på at Gud alltid går med meg, så var den også da et viktig symbol på at han var og han er min krykke, og hvile for sjela. Han går med meg, men har bærer meg også gjennom de tyngste tider.

På høyre ribben har jeg "Let your faith be bigger than your fears" - min andre tatovering. Denne har alltid vært en enormt viktig påminnelse for meg i alt jeg har opplevd, alt jeg har gått igjennom, og alt jeg har gjort. Jeg tør å påstå at jeg virkelig ikke ville hatt like stor styrke og pågang til å være sterk i de tøffeste tider, uten disse ordene. At "troen min er større enn frykten" er både en påminnelse om at den kristne troen min overvinner all frykt, men også at troen på meg selv og hva jeg faktisk er kapabel til å klare; er så mye større enn all verdens frykt, fortvilelse, angst og bekymring.

Likes

Comments

For en spennende lørdag det har vært! Med to så store og sjeldne hendelser på én og samme dag!

Vi har endelig skrevet kontrakt og bestilt vår første splitter nye bil, ææææ! Så sinnsykt stas dette er, og helt utrolig gøy det vil bli å få den rundt juni/juli. Det er da vi skal levere inn leasing-bilen som vi har hatt i 3 år, så det blir en perfekt overgang til helt ny bil da! At det nok en gang er en Volkswagen vi skal ha er ingen overraskelse, men hvilken modell det er og hvordan vi har designet den forblir en overraskelse for dere blogglesere litt til. Er du allikevel nysgjerrig, så kan du faktisk finne det ut nå ved å legge til norwegianblogs på Snapchat (der har jeg nemlig røpt det idag).

Jeg jobber alt jeg kan med teoriprøve og forberedelser til oppkjøring nå for tiden. På den ene siden har det egentlig aldri passet dårligere å jobbe med det siste lille som står igjen for å få lappen; fordi helsen min er mer enn nok - men på den andre siden har det heller aldri passet bedre med å få lappen enn nå; når forflytning, kollektivtransport og smerter er tøffere enn noen gang.

Jeg har så mange ganger våknet etter å ha drømt at jeg kjører helt på egenhånd. Det har føltes like ekte hver gang, og jeg har blitt oppriktig lei meg når virkeligheten har sunket inn. Men for første gang i livet, begynner jeg endelig å føle at jeg ser slutten på føreropplæring, L i bakruta og teori-pugging. Den dagen jeg setter meg alene i bilen og kjører helt alene er forhåpentligvis ikke alt for langt unna; og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! For en fantastisk frihet det vil bli!

Den andre store gleden denne lørdagen...

Endelig kan jeg si takk og farvel til min gamle iPhone 6 som har vært helt kaputt. Både lydløs-funksjonen, batteriet, hastigheten og skjermen har vært totalt kaputt en stund, så det lønnet seg heller å kjøpe ny telefon enn å prøve å få den gamle reparert. Levetiden var rett og slett over, og det er ikke rart med en iPhone etter 6-7 år.

Så det er med stor glede og ekstase at jeg har kjøpt meg en iPhone 7 med 128GB - DET vil bli en utrolig stor forskjell!

Likes

Comments

"Et system som egentlig skal være der til hjelp når man trenger det som mest, blir heller til en dobbelt så stor byrde oppå alle andre byrder. Og hensikten som var ment for å gjøre de syke friskere, blir heller til å gjøre de syke sykere."

Den siste tiden har det bare vært alt for mye.

For mange nedturer, for mange avslag på henvisninger, for mye følelser, for mye helseproblemer, for mye smerte, for mange hindringer og for lite forståelse. Jeg kjenner meg så tappet for krefter, og så utrolig "liten" i denne verden. Uansett hvor hardt jeg prøver å stå sterk og positiv i dette, så er min stemme for lav og uviktig. Min ikke-fungerende helse er ikke viktig nok i helsevesenet. En personlig sorg og fortvilelse over at ingen ser ut til å ville hjelpe en 22 år gammel jente, et ungt menneske som skal ha hele livet foran seg. Jeg stanger stadig hodet mitt i veggen, igjen og igjen. Vegg etter vegg, vegg etter vegg. Jeg kjenner meg så maktesløs. Hvordan skal jeg lære meg å leve med dette helt på egenhånd?

Det kjennes bare så veldig sårt - og man føler seg så lite verdt. At man betyr så lite i samfunnet. Min sykdom er kronisk, og det er ingen hokkus-pokkus-medisin som kan gjøre meg frisk. Hvordan det utarter seg fra person til person er helt ulikt. Noen blir bedre ved tiden, andre blir dårligere. Det finnes former for behandling som man kan prøve, og det kan være med på å gi en mulighet til å leve best mulig. Ingen ville bedt en person med brukket ben om å bare kaste krykkene og gå på det; sånn føles det veldig ofte for meg, som har sykdom som ikke kan synes for alle andre på utsiden av min kropp.

Et system som egentlig skal være der til hjelp når man trenger det som mest, blir heller til en dobbelt så stor byrde oppå alle andre byrder. Og hensikten som var ment for å gjøre de syke friskere, blir heller til å gjøre de syke sykere.

Likes

Comments

HOTEL MARINA BAYVIEW

Å fy søren, om akkurat 40 dager er jeg i dette fantastiske paradiset! Jeg har ikke gledet meg så mye til noe på lenge - sol og varme kommer til å bli så godt for smertene mine, og resten av helsen min. Det finnes så mye glede i en sydentur!

Det er mamma, pappa, søsteren min og jeg som reiser, og vi blir borte en uke. Vi har leid to leiligheter på dette nydelige hotellet som er plassert i åssiden av Puerto Rico med full utsikt over Atlanterhavet. Se så vakkert! Sol, hvile, varme, bading, god mat, og avslapning blir så utrolig fint. Jeg trenger så sårt en pause fra hverdagen min som jeg kjemper så hardt med hver dag. Nei, dette blir vanvittig godt for meg på alle mulige måter!

Likes

Comments