Doktorbesök

Imorgon ska jag till doktorn ( C följer inte med, jag går själv ), och det känns nervöst. Vet inte vilken vecka jag är i, men jag tippar på sex veckor.
Är så konstant hungrig och mina a-kupor växer som satan, haha! Nu börjar alla bh:ar bli för små och min mage har fått konstig form... Och skitstort arsle!
Känner mig som en vandrande valross som bara äter och äter. Undrade faktiskt för några veckor sedan varför jag började äta som en häst och nu finns ju svaret, haha!

Det är ju fortfarande svårt att veta om vi ska behålla barnet, jag är så jävla lycklig för jag är med barn men samtidigt kan jag inte vara egoistisk. Många föder barn och visst får de kärlek, men sen då? Den där tryggheten, kan jag verkligen erbjuda det? Tycker man ändå borde ha vissa saker förberedda, och jag som levt ett kaotiskt liv i flera år vet inte om jag kan ge barnet det han/hon behöver...
Dessutom, jag har rökt cigaretter som en idiot... Jag skojar inte, när jag jobbat natt blir det ett paket per pass - DET om något är illa.
Jag är så orolig att mitt barn inte lever för jag rökt så mycket...
Vi får se hur allt ser ut imorgon, men jag blir helt matt av allt funderande...

Fått blommor av min kärlek <3

Gillar

Kommentarer

BG
,

Äta för två nlir det lätt när man är med barn har det sagts. Vad gäller rökning så är det viktiga att undvika det under graviditeten. Powerwalkandet har nog varit väldigt bra. Du har väl dragit erfarenheter av ditt vilda levene som kommer väl till användning som förälder. Du bestämmer ju själv över ditt liv men blir en bra mamma om det är det du vill. En styrkekram.

IP: 74.91.26.250