Vad är roligare än en t-shirt som sticker ut med en extra detalj?

Köpte denna ursnygga t-shirten på Zara för någon vecka sen och jag fastnade verkligen direkt för den. En vanlig basic t-shirt som passar till alla tillfällen och är dessutom väldigt lätt att matcha till den då är i en mörkgrå färg MEN sen kommer vi till det som gör denna t-shirten speciell- nämligen fjädrarna! Visst är den cool? Endast 60kr på Zaras rea!

Likes

Comments

Finisen fyllde 19!
Igår blev det jobb och därefter blev jag upphämtad av min tjejkompis för att sedan åka på tjejmiddag med gänget! Bland flaskor, glitter och ballonger var vi 10 tjejer som sjöng och åt gott! Därefter gick vi ut o dansade för att fira min bästavän lite extra. En härlig minnesvärd kväll!

Utan röst är jag nu påväg in till jobb och ska försöka prata så lite som möjligt. Förstår inte varför jag tappar rösten redan efter första refrängen? Kanske mina underbara stämband( NOT) haha!

Likes

Comments

Du är så välkommen, älskade fredag!
Äntligen är ännu en vecka avklarad i skolan, en tuff och jobbig vecka har det varit. Alla har sina dåliga dagar då humöret är deppigt, energin är låg, tankarna är mörka och man har 0 motivation. Istället för en dålig dag, har det varit en dålig vecka för mig... men man måste få lov att må dåligt för att kunna må bra right?

Planerna för helgen är iallafall struktur på! Idag, fredag går jag en kort dag i skolan, därefter jobb och ikväll ska vi tjejer fira min bästavän som fyllde hela 19 år igår!
Lördag ska spenderas med jobb hela dagen, från förmiddag till kväll! Därefter ska jag gå på middag med goda vänner! Vi blir ett stort gäng vilket ska bli kul.
Söndagens planer är återigen jobb hela dagen! På kvällen får vi se hur planerna ser ut, kanske middag med en finis? ;)

Likes

Comments

En idé, två glada tjejer- TJATTERPODDEN!

I förra veckan träffade jag dessa två härliga tjejerna på ett möte för att diskutera, skratta, dricka massa kaffe och för att starta ett samarbete. Dessa två tjejernas idé kommer ursprungligen ifrån deras skola i Lund där allt startade som ett UF företag. De ville då stå ut i mängden och inte sälja produkter utan istället driva en podd om ämnen som i dagens samhälle är tabu. Tjejerna startade upp sitt företag, köpte "håkan" som spelar in deras samtal, kom fram till ett namn, kom på olika ämnen att prata om och nu är dem HÄR- TJATTERPODDEN! En podd för dig som vill skratta, relatera till, må bra av och som gör din bussresa roligare. Igår satt jag tillsammans med tjejerna och spelade in ett avsnitt där JAG fick gästa deras podd, kan ni gissa ämnet? Jo dagens avsnitt handlar om osäkerhet på högstadiet där vi bland annat talar om fasen man gick igenom som ung i högstadiet, mobbning, vänner och tips på hur man inte ska känna sig osäker.

IN & LYSSNA! Avsnittet hittar här:


https://tjatterpodden.podbean.com


Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag!
Hej på er mina små hjärtan, haft en kärleksfull dag? Som ni säkert inte har missat är det ju alla hjärtans dag idag vilket säkert alla pratar om. En dag människor bekräftar sin kärlek med sin partner, visar sin uppskattning till ens föräldrar, ger extra kärlek till ens vänner och vissa går på dejt. Jag tycker det är en mysig dag om man bortser ifrån all hets, Alla hjärtans dag kan firas på många sätt! Själv visade jag min uppskattning till en fin vän och mina älskade föräldrar. Lyckligt lottad som jag är med en så fin vän fick jag även en ros där det stod ” väldens bästa, en av de många rosor du kommer att få av killarna i Barca”. Det gjorde min dag! Hoppas alla får en mysig dag.

Likes

Comments

Vill du få mer inspiration och daglig uppdatering? Följ mig på instagram då!
Ig: wictoriahall

Likes

Comments

Ett nyöppnat café i Malmö!
WOW säger jag bara, detta var definitivt höjdpunkten på helgen. Som ni alla säkert redan vet är jag extremt beroende av avokado, äter minst en om dagen. Därför var det café en fullpoängare! En härlig, mysig, grön miljö och inredning, trevlig personal och bohemisk musik. ALLA rätter i menyn hade en sak gemensamt- AVOKADO!! Allt ifrån sallader, mackor till smoothie bowls. Som ni ser är bilderna inte ens redigerade, därför får de tala för sig själva. Rekommenderar starkt!
10/10

Likes

Comments

Instagram@wictoriahall