Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

WOOP. http://www.thepictaram.club/instagram/wickethtattoo


Förra veckan var SJUKT hektisk. Hade jättemycket att göra - kul, rolig stress! Jobbat mycket på Aplace och sedan i fredags var jag med på ett event och tatuerade från flashkarta! Min vän Pablo och hans klädesmärke DandyDelSurBrand var med också. Hade sååå roligt! Mer av det här, tack!

Håller på att tvätta just nu och planerar och ritar tatueringar, sådär klockan 8 på morgonen började jag, sedan jobb klockan 13. Man får trixa med sin vakna tid för att hinna med allt. Tänk om dygnet erbjöd fler timmar och tänk om man inte behövde så mycket sömn. Skönt. 

Jag är förresten den mest otåliga nowadays - var ute i lördags natt och jag var bakis i 2 dagar. Är det åldern? Måste det vara, för så trött var jag iiiinte förr. 

Iaf, nu ska jag tvätta av min ansiktsmask och fortsätta tvätta. 
Puss säger jag! 

Likes

Comments

(photo to the right edited by me)

Åh, jag försöker komma in i det här med att blogga, svårt. Tycker det tar emot lite att skriva av mig här. Men vill uttrycka mig.

Jag har ett dokument, eller snarare två stycken på datorn, som heter 'att skriva av sig'. Jag påbörjade första dokumentet 2010, året jag blev sjuk, och har fortsatt sedan dess. Datum och dag står där, ibland tid.
Jag verkligen ordbajsar bara, det finns ingen som läst de dokumenten, så ska det såklart förbli för det är ÅH SÅ PRIVAT. Har gått igenom olika sorters terapi under olika tillfällen i mitt liv, ibland funkar det verkligen, vissa stunder inte. Det som dock verkligen har hjälpt mig är 'att skriva av sig'. Jag skriver precis vad jag vill, ingen som dömer, ingen som kan bli sårad.
Anyway.

Idag är en regnig dag, och mörk - fyyyy så jobbigt det är att ta tag i dessa dagar, ska till jobbet - är ändå kul - men brrr, vad det är kallt och dystert.

Gör det, börja skriva av er. Och kan ni hålla det i flera år som jag, woooow vad det är häftigt(/läskigt) att gå tillbaka och läsa vad man kände och tänkte och vilka människor man hade omkring sig då. Gör'e!

Jag har skrivit en låt (!!), min fina bror David aka Snövit (https://www.youtube.com/results?search_query=sn%C3%B6vit+motivation+2​​ ) gör musik. Jag har skrivit en text till ett av hans många beats:

"ingen kontroll över pojkar i min famn
jag e ett i det jag e, svävande men ändå med
lyssnar, tolkar, ser och bara fucking ler
boom, en explosion du måste med
kom så tar jag dig djupt bort där bara monster ser
ruset är din vän, säg inget, alla kanske vet
låt oss smekas till musiken, bara drömma mer
wooh, det blir magi, vi måste hit
försöker tar kontroll, andas ut och glömmer andas in"


Likes

Comments

Åh! Första inlägget för den här bloggen.
Jag har säkert alldeles för många olika bloggar där ute som jag aldrig fullföljer men jag tänker denna - denna - ska jag köra på!

Och vad vore då inte bättre att skriva om än min nya sexleksak från Palora.se! Helt underbara produkter där och jag har fått nöjet att testa den. WOW.

Alla tjejer och kvinnor förtjänar en leksak. Alla kvinnor och tjejer förtjänar att komma. Radera ordet förspel för det är sex det med. Bästa jag gjort: att lära känna min egen kropp. Let's play and release those endorphines, ladies!!

https://www.palora.se/

Likes

Comments