Nu har jag inte skrivit på några dagar. Men det har varit några händelserika dagar.
Har fått nytt schema så jag har bara jobbat kvällar förra veckan. Så det var fredag och lördag och söndag kväll. Ovanligt då jag inte jobbat helgkväll på flera år. Men det gick bra.
Sen så var vi hos lotta och leif i fredags efter jobbet och spelade kort. Patrik var också där.
Mycket trevlig kväll.
Vi har även haft strömavbrott som varade i 5 timmar dock var dom flesta timmarna på natten och sen inte nog med det så fick problem med vattnet.
Vattnet var borta ca 7 timmar. Så emmelie fick åka och hämta vatten hos mig på jobbet.
Tur man har husvagn så man tar det med ro. Men när vattnet kom tillbaka så fick man koka det. Det har vi gjort ända till idag tisdag kl 17.
Och i helgen brann det även i ett hus på Rönneberga där en av mina vänners dotter bor, men som tur är så klara hon sig utan skador och även hennes katt.
Men så tragiskt 50 personer som mist sin bostad. Det var endast en som fick föras till sjukhus och det var pga rökskador. Så dom hade verkligen tur. Men fy så tragiskt.
Men nu hoppas vi på att det blir bättre än vad början av året har varit.
Snart är det dax för skolstart igen och alla aktiviteter vilket ska bli skönt. Men det tar vi en annan dag.

Avslutar med en bild på Tessan och en bild som Fabian har gjort.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om gårdagen var lugn så har dagen idag varit mer fartfylld. Idag har jag gjort första arbetspasset för året. Det gick ju som en dans som vanligt. Jag tycker bra om mitt jobb och mina kollegor. Vi brukar kunna ha rätt roligt ihop.
Idag är det den 2/1 alltså för 23 år sedan fick vi säga farväl till vår älskade mamma. mormor ,(farmor),svärmor.
Jag saknar henne så. Vissa dagar mer än andra. Men jag tänker på henne dagligen. Hon var min bästa vän för hon kände mig innan och utan till. Även om vi kunde vara ovänner när jag var ung tonåring så var hon ändå den jag hade mest respekt för. Ja naturligt vis min pappa också men mamma och jag hade något speciellt. Vi hade så mycket kvar att göra hon fick aldrig möjligheten att se mina barn växa upp , träffa Fabian fick hon inte i heller. Jag tror att Fabian hade tyckt mycket om sin mormor.
Hon finns alltid vid sidan av mig. Känner hennes närvaro.
Saker jag skulle vilja säga och fråga henne som jag inte kan få svar på.
Det är som dom olika "ordspråken" som cirkulerar på facebook jag önskar det fanns besökstid i himlen så man kunde besöka dom.

Likes

Comments

1/1 2017
Den första dagen på nya året. Idag tar vi det lugnt. Var på nyårsfest hemma hos Louise och Björn som louise och lotta och lizette hade fixat.
Jättetrevligt och god mat.
Är så härligt att umgås med familjen och sina fina vänner.
Strax efter kl 04 körde vi hem i morse sen fick man sova lite. Idag tar vi bara det lugnt. Emmelie fixar maten och jag sitter och tittar på Ivanhoe det är lika mycket tradition för mig som kalle anka på julen är.
Imorgon är det måndag och då är det jobb nytt schema från och med imorgon. Det är inte så stora förändringar för mig. Mer än att jag ska jobba helgkvällar varannan arbetshelg
Jag har ju bara jobbat daghelger under en längre period. Så vi får väl se hur det går.
Det ska säkert fungera.

Likes

Comments

31 December 2016
Sista dagen på året och troligen sista inlägget också. Denna veckan har man jobbat 2 pass. Och på måndag har vi nytt schema. Både på gott och ont.

Detta året har det hänt en hel del.
Vi har naturligtvis varit uppe hos Johan och Nadine och pojkarna flera ggr detta året. Jag har tillsammans med mina underbara kollegor flyttat vårt jobb till lund där vi bodde i 9 månader undertiden dom reparerade vårt boende, men nu är vi tillbaka igen.
Vi var på semester. Var i Stockholm med husvagnen och vi var i Gränna och då tog vi båten över till Visingsö och åkte tur med tågtraktor helt underbart. Det ända som kändes konstigt var ju att Emmelie och Tessan inte var med dom var hemma Emmelie jobbade. Och Tessan var på hunddagis.
Vi skulle cykla till Brahehus och det var en jäkla uppförsbacke. Men när vi skulle lyfta cyklarna in i en ko hage sa jag stopp nä tack det vill inte jag. Dom andra 2 fortsatte i regn och kohage.
Jag vände och tog och cykla en bit ut på landsvägens istället i ösregn.
Vi fick även besök av våra vänner Monica och Jonas och Barnen.
När vi var i Stockholm så träffade vi Mats bror Kenth och hans fru Monica. Och så var vi på olika museum Fabian tyckte nog bäst om Naturhistoriska. Vi såg film i cosmonova. Det var en om korallreven.
Jag tyckte nog bäst om livrustkammaren. Dom kungliga kläderna.
Sen var vi och gick på stan också. Vi var och åt lunch i en gammal fängelsehåla café sten sture i gamla stan. Sen gick vi in till stan. Shoppade lite och åt glass i regnet. Vi var och åt middag och firade mats också.
Sen åkte vi över till johan var hemma hos honom några dagar. Vi hade en hel dag för oss själva i skara så då passade vi på att åka till Kinnekulle. Gick upp i utsiktstornet. Och dom som känner mig väl vet mycket väl om att jag inte är glad för höjder men det var jag själv som ville att vi skulle gå upp dit. Det var faktiskt mysigt och det var inte så jobbigt som det brukar vara.
När vi körde hem fick vi låta husvagnen stå kvar hos johan för turbon i bilen var på väg att gå i sönder. Så vi var oroliga att vi inte skulle komma hem. Men det gjorde vi som tur var.
Vi har ju även varit ute med husvagnen tillsammans med familjen Fisk och Nilssons.som vi brukar vara varje år. Nästa gång är det fisk som ska bestämma Camping. Då var vi i Osby hade kräftskiva. Vi beställde svenska kräftor som vi koket själva och det blev gott. Det regnade större delen av den helgen. Jag och Emmelie körde till Ikea outletten. Vi köpte en ny vardags servis vit och turkos.
Midsommar så var vi i Trelleborg på dalabadets camping. Då var även Lotta och leif med sin husvagn Eva var med och hade stuga även louise och björn med alla barnen.
Men det som jag nog tror är bland det viktigaste och roligaste är att emmelie klarade sitt körkort den 14 september. Är så glad och stolt över henne.
Nu är det bara ett jobb som ger lite pengar också som behövs.
Sen har ju fabian bytt skola. Hans förra skola lades ner för det var för litet elev antal. Numera går han på västra skolan. I klass 5 min lille kille är stor. Snart längre än mig. Har större storlek i skor än mig.
Sen har vi köpt ny dragbil och husvagn. Det gjorde vi nu i november december.

  • 16 Readers

Likes

Comments

Nu har julen varit och jag har inte skrivit på över 6 månader men jag får väl börja igen. Ska bli lite bättre på det. Men det har hänt så mycket.
Jag har jobbat mycket vi har flyttat tillbaka vårt boende. Nu har vi firat jul. Vi var uppe hos Johan och Nadine och kidsen. Körde med vår nya dragbil och husvagnen. Behövde det att sova i eftersom dom har riktig gran och katt vilket jag inte tåler så jag har fått medicinera mig hela helgen. När vi åkte upp fick vi lite tid på Ullared oh jag tycker om att gå där så jag får väl försöka få till det snart igen .
När vi skulle köra hem vara samma dag som stormen Urd skulle anlända till Sverige och ja det gick ju bra trots snö och hagel och blåst. Men det skänkes lite läskigt. Men som tur var kom vi hem innan det blev som värst.
Idag har jag och Fabian varit på center syd och myst med god fika och shopping
Jag köpte en klänning på Ullared till nyår men jag ångra mig lite så jag fick köpa en ny idag. 😜😍 hade Fabian som smakråd. Så nu får vi se vilken det blir på nyår. Ha ha .

  • 38 Readers

Likes

Comments

Mitt första inlägg en bild på vår ( läs dotterns) tax som varit ute och fått gått spår. Jätte duktig är hon. Typ 4:e gången hon gör det.

Likes

Comments