Den 30 maj började det mycket inväntade lovet. Det var frihet som vi fick då. Inga deadlines och prov på några månader, Vad skönt de lät!

Men nu börjar slutet av lovet närma sig... Vart gick all tid egentligen?!? Det är som tiden på riktigt flugit förbi, med alldeles för hård fart. Skrämmande...


Fina minnen har den här sommaren redan gett och många fina är säkert ännu framför, det är jag säker på.

Allt från tjejmiddagar,  resor, allt för sena stunder på scoutläger och ur gulliga småbarn har hört till min sommar. 

Snart är det dags för mig att säga hej hej Finland och Konnichiwa Japan, och låta det största äventyret hittills börja.

7 Dagar kvar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte ifall jag skall be om ursäkt men jag tror ni alla vet att jag bara varit fet och inte orkat skriva. Men nu är det ett nytt år så nu skall jag försöka lite mer än vad jag gjorde förra året då det blev hela 14 inlägg. Så ifall vi kommer upp till en 20 är jag riktigt nöjd!

I år kommer jag också skriva för min Jamboree grupps blogg som kommer att skapas snart. Länk kommer också att dyka upp här och det skulle vara väldigt roligt ifall ni skulle följa med vår resa där! Inlägg från resan av mitt liv kommer ni säkert att få läsa här också.

Det finns en stark tro inom mig att detta blir mitt år och jag hoppas att kunna dela lite av det till er. ❤


/Laura​

Likes

Comments

Emellan blir det inte bara så man tänkt. En sak leder till en annan och livet ser så det inte skulle göra det. Men det är okej. Det är okej att inte vara okej.

Det ordnar sig nog i slutet och ifall det inte ordnar sig är det inte slutet. Det sa någon smart människa en gång i tiden.

Nuförtiden känns det som det inte skulle vara tillåtet att säga att man inte mår bra. Att allting är inte okej. Ifall man ändå säger det får man kommentarer gällande att du har inte rätt att klaga tänk nu hur många människor har det sämre i denna värld.

​Nu när den mörka årstiden officiellt är här längtar jag tillbaka till sommaren och värmen..

Likes

CommentsEmellan vill bara ha färskt bröd. Idag var en sån dag för mig. Då var lösning att baka en satts semlor  Dessa blev riktigt bra! Ett nytt recept för mig men var väldigt bra och lätt också. Om du aldrig bakat semlor själv där hemma, rekommenderar jag det starkt! Att baka sämlor är mycket lättare än bröd men ändå lika gott. Jag använde idag 3-vete semlemjöl och gestmjöl, Men du kan bra använda de du har där hemma. Blanda gärna två vete slag för det ger mera kontrast till semlorna.

INGEDIENSER:

1L Mjölk

ca 14dl Mjöl

2påsar Torrgest

4msk Sirap eller flytande honung

2tsk SaltHoppas någon skulle få inspiration för att fixa något själv i köket. Berätta gärna vad du fixar, jag vill väldigt gärna veta vad just de fixar. 

/Laura

Likes

Comments

Snart drar de av! En vecka jag sett framme mot länge. Veckan då jag får se av mina scout vänner jag ser väldigt sällan för vi bor på olika orter. Men imoron får jag se dem! Man skulle kunna säga att jag är taggad.

Men att packa är ja värkligen inte taggad och göra! Jag faktisgt hatar och packa, specielt en rinka. Nu när klockan är närmare ett än tolv har rinkan inte ännu rörts… Jag skall packa först några timmar före bussen far mot syndalen. Men taggad är jag!
#visespåatlantis

(Det kan hända att jag bloggar från lägret, men det beror på feelisen just då! Men om du vill se va vi går så följ atlantis på facebook och instagram. )

Likes

Comments

Dessa lungna stunder på holmen är underbara. Stunder då de ända du kan göra är att njuta. Jag gillar dehär!
Har ännu en kväll kvar här i karelen före jag tar mig tillbaka till huvustafsregionen för att sedan på lördag morgon hoppa på bussen till syd-dalen! #visespåatlantis
Jag ser enormt fram emot det! En hel vecka fylld med nya och gamla vänner och en massa roliga saker. Dessutom kommer det att vara magiskt när alla 2000 scouter samlas för lägerbål och höljer med när solen går ner. Något jag gillar!
Att gilla både de att man är ensam och när man är med 2000 andra är lite stridigt, men hej that’s me!

20140723-220309-79389527.jpg

20140723-220311-79391617.jpg

20140723-220307-79387850.jpg

20140723-220305-79385728.jpg

Likes

Comments

Jag kom in där jag ville! Det kunde inte vara bättre :) Jag blir en lärka med 130 andra, hur kul som hälst! I höst träffas vi alla för första gång och alla vi kommer att vara närvösa men tillsammans ordnar de sig nog till slut.
Lärkan var en dröm för mig sen lågstadie då jag hörde om de första gången. Alltid hade jag attityden att jag ät inte tillräckligt bra, klarar mig inte där och att de var en förbajskat stor skola. Denna attityden bärde jag med mig ända tills nu, jag kom in. Nu är det bara upp till mig att klara mig där! Allt börjar från mig, kan känas som en väldigt egocentrisk synvinkel men så tror jag. Saken gällande om lärkan var en så förbajskat stor skola kommer nog från lågstadie tiden då jag gick en väldigt liten och väldigt mysig skola där alla kände alla. Då var lärkan minst fem gånger störe än min skola… Som liten kändes alltig störe än vad de gör de nu ;)
Nu får de räka för denna gången.. I’ll be back!
HA EN JÄTTE BRA SOMMAR ALLA!!

Likes

Comments

Tre år har gått. Åren gick alldeles för snabbt och samtidigt alldeles för långsamt. Massor med minnen, vänner och upplevelser rikare gick vi ut ida än när vi kom in. Emellan har det varit tungt att stiga upp och ta sig till skolan men hoppas inte alltid. Vi har lärt känna varan under bara tre år. Jag hoppas från botnen av mitt hjärta att vi ses igen och att alla har en fantastisk sommar! <3 muncca="">

20140531-125300-46380091.jpg

20140531-125300-46380407.jpg

Likes

Comments

Min blogning är en kost för sig… Och jag vet det lika bra som du ;)
Men när livet ler placerar jag inte bloggen så specielt hög i rangordningen, hoppas du förstår mig.
Samtidigt som livet flyger förbi oss borde vi göra 1001 saker… Emellan är det för mycket men när man kommer ihåg lite det är kvar känns det okej. Hur lite tid vi mera har kvar i grundskolan.. Det var bara för några dagar sen vi gick in genom dör vid solnavägen, men nu skall vi gå egenom den dörren för sista gången. Ett ord beskriver bäst. Wow.
För er alla som inte än kommit till denhär stunden, NJUT av er högstadie tid! Här kan vi ta det lungt men nästa år måste vi påriktigt jobba för våra framtidar. Det blir så sagt alvarligt.
Det här var tillräkligt för mig, kanske jag kommer igen om ett tag :)

20140513-153123.jpg

20140513-153137.jpg

20140513-154503.jpg

20140513-154516.jpg

20140513-154523.jpg

20140513-154528.jpg

Likes

Comments