MM se omotivationen.

Icke ambigerad (ambition engagemang)
Är så förvirrad i skolan att jag bara vill lägga mig ner i en kaffekopp och byta ut mitt blodomlopp mot koffein.
Kramas och dansa istället för plugga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lori Maddox och Pamela Des Barres. 

Arton år och gråta över The Beatles, bli en runaway, träffa alla stora band och turnera runt med dom och vara involverade i deras liv. Lori har varit med Bowie, Jimmy Page, Iggy pop osv. Pamela har varit med Mick Jagger, Keith Moon, Noel Redding osv. Pamela var även medlem i GTO's, ett groupie band som Frank Zappa skapade. Dom har träffat alla. Gråter på deras liv. Hjälper inte heller att deras stil är perfekt och dom är så fina. De levde fritt, och gjorde vad dom ville.


Snälla bygg en tidsmaskin åt mig som tar mig till 60-70-talet och sen kan jag också få fly iväg med bandet.

Likes

Comments

Jag är sömnlös precis som vanligt; placerad i min säng med skrynkliga röda lakan med en extremt triggande bok kallad "Decembergatans hungriga andar" placerad i mitt knä för ca 10e gången och jag förstår verkligen inte varför jag plågar mig jämt och ständigt med dessa böcker som ger fler idéer att transformera till vapen i kriget mot mig själv (läs: mot kalorierna), som får hjärnspökena att skrika på mig att gå och hetsäta av det goda som jag vet är placerat i kylskåpet för att jag är väl medveten om att jag inte är bättre än så.

Jag har extrema kroppskomplex och att dem sitter där i huvudet och gapar på mig tjugofyra timmar om dygnet att jag är ett värdelöst jävla äckel som dallrar när jag går gör ingenting i hela världen bättre.

Jag behövde ventilera; denna identitetskris med rakbladsbett, alkohol och lugnande tabletter tar kål på mig en gång för alla.

Likes

Comments

Början av oktober faller kring mina bruna kängor med halvtaskiga snören, och trädens bladverk mister sin gröna, granna färg och intar alla de vackra färger utav elden och likaså brinner det inom mig.

Skolan har rullat igång på allvar och med naturkunskap, religion och svenska på schemat försöker jag att komma in i rutiner Det pratas om högskoleprov, drama, studenten, praktik, patriarkatet och det är så svårt att få plats med allt i min minnesbark när allt jag tycks kunna fokusera på är att komma här ifrån.


Likes

Comments

Godkväll.

Detta har vart en av de sämsta dagarna i hela min livshistoria, jag har hallucinerat i över ett dygn och haft ont i varenda existerande bit utav mig själv. Efter ett par sessioner utav karvande i min själs bostad så fastna jag på balkongen min och rökte upp halva paketet utan att slänga en tanke på det. Ångesten har byggt ett bo inom mig och jag känner hur det förändrar mig för varje dag som går aka ger mig ännu mer ångest. I dessa stunder anser jag att det är bättre att vara ensam. Så har druckit en halv flaska vin och hade planer på att gå ut och gå i skogen intill mitt kvarter, men the memories got to big och det sluta med att jag la mig under täcket med en skälvande kropp som inte längre tillhör mig.

Det känns fruktansvärt att jag ska behöva vara så ledsen hela tiden och det är så trist att det går ut över bloggen men det är svårt att skingra tankarna när hjärnspökena sitter och klöser i bröstkorgen dygnet runt.

Likes

Comments

Äntligen efter ett års väntan så blev det höst igen. Dagarna är fulla med dimma och löven börjar ändra färg (*insert joke om att Löfven ändrar färg* badumtss hata borgligheten). På morgonen är det frost och allt luktar gott. Tankar kring halloween har redan planterat sig i min hjärnbark och har världens ångesten för att mina pengar inte ska räcka till allt jag behöver/vill ha.

Spenderar dagarna för det mesta med att fota, ligga i sängen med en klump i magen (klump i hjärnan, känns som jag odlar tumörer) och försöker finna motivationen till att fortsätta på mina halvklara målningar.

Svampar är fina. Speciella om något. Finner dom intressanta af.

Likes

Comments