Header

Hallådär! Jag spenderade dagen i stallet tillsammans med min mamma. För er som inte känner mig så har jag alltid varit en häst tjej. Helt absurt hur någon människa kunde vara så tokig i hästar som jag var förr. För ca 3 år sedan la jag ridandet på hyllan då min häst dog och även mitt intresse. Men på senare tid har jag börjat känna sug efter att få sitta i sadel och känna den goa doften av hästar igen. Idag rider jag några gånger i veckan på nordsvenskar, helt otroliga hästar. Jag är väldigt ovan och det känns nästan konstigt att rida igen men det är så roligt. Skulle det finnas intresse så kommer ni även få följa med resa tillbaka i sadeln!

Det som väntar nu är att plocka iordning i vardagsrummet, vi har målat det sista (äntligen) och hoppas nu på att renoveringen av vardagsrummet ska vara klart. Jag är ingen målare direkt och ingen snickare heller har jag märkt under denna renoveringstid, hahah!

Vi hörs senare, pusshej!

Likes

Comments

Jag tänkte att jag lägger upp ett litet test inlägg för att se hur det blir med detta. Tror dock att jag fått lite kläm på det men det visar sig.

Hur som kan jag väl kort och gott säga att jag är ny i bloggvärlden och speciellt på nouw.com. Men det verkar vara en portal för mig. Som sagt detta blir ett test inlägg, men framöver så kommer ni få läsa massa roligt och jag hoppas ni kommer uppskatta mitt skrivande.

Pusshej.

Likes

Comments