Har hört att märker Olaplex ska vara väldigt bra för håret! Funderar själv på att testa det men har för mig att dom är väldigt dyra? ( kan ha fel )
Än så länge är jag nöjd med mitt vanliga schampoo och balsam.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår insåg jag hur orättvis våran värld är.
Kollade på en film som fick mig att inse att det är väldigt orättvist, många människor ute i våran värld får verkligen kämpa för att överleva! Familjen får jobba hårt från morgon till kväll, och hoppas på att få mat på bordet.
Så kommer vi här i Sverige och de andra länderna med massa pengar, Vi klagar på om man inte har den senaste mobilen, den senaste jackan, det senaste modet! Vad håller vi på med??
Vi vet att vi kan få det senaste att vi kan få den nya mobilen det är därför vi tjatar MEN vi tänker ALDRIG på de som kämpar för att bara få lite mat.
Jag känner att vi ändå inte kan göra något.. Hur länge har det funnits att man skickar in pengar för att hjälpa till men INGET ändras!?
Hur mycket pengar har inte tillexempel Justin Bieber gett bort för att hjälp till? Men ändå är det så många som svälter.
Vad jag är ute efter med detta inlägg är att vi ska vara nöjda & tacksamma med det vi har! Vi lever ett lyx liv! Börja inse hur bra vi har det! Tacka dina föräldrar för det minsta lilla dom ger er!

Likes

Comments

Är det bara jag eller blir ni jävligt glada av dessa bilder?
Jag får fjärilar i magen och bara längtar tills det blir min tur att gifta mig med mitt livskärlek!

Likes

Comments

Bilderna har inte jag tagit eller är med på!

Likes

Comments

Vill tipsa alla där ute med denna appen! " Bsafe "
Det är en app du kan använda när du går tex hem från en kompis, då klickar du på en knapp som det står " följ mig " så väljer du vem du vill som ska följa dig hem på kvällen. Personen som följer dig på appen ser exakt vart du är! Om något skulle hände trycker du på den stora knappen i mitten, då rings alla dina kontakter upp och mobilen börjar filma. Dina föräldrar och vänner får upp din position på noll tid! Super bra

Likes

Comments

Likes

Comments