Idag fyller min dotter Denise 27 år ❤ var tar tiden vägen? För 27 år sedan hade jag henne i min famn och idag håller hon sin nästan nyfödde son i sin famn😍.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade tänkt åka på jobbet idag efter 1.5 veckas flunsa och antibiotika men.....

Igår kände jag mig rätt pigg. Vi for  in till stan. Jag var till sjukgymnasten och fick behandling av nacken samt revbenet jag hostat loss. Hon hittade stället direkt, det syntes utanpå ryggen till och med. Hon gjorde ultraljudsbehandling och sedan tejpade stället.
Känns faktiskt bättre 👌

Sen for vi till Denise och Bardo med gipsmagen och hjälpte dem att sätta upp den på väggen. 

Sen ville jag på Ica Maxi för att köpa mitt älsklingsbröd.  När vi kom hem var jag totalt slut och somnade.  Kände mig sedan ganska risig.

Beslutade då att jag kanske inte var så frisk som jag trodde. Efter ett tags velande så bestämde jag mig för att va hemma en dag till. Tusan jag har ju varit hemma 1.5 vecka redan och förlorat en massa pengar 😯 så en dag till spelar ingen roll. Behöver ett intyg för dagens hemma och jag ska på återbesök hos läkaren  på torsdag. Är också nu sen ledig fram till lördagmorgon så jag får tid till att reka till mig.

Bsskade sjukdomar som härjat med min kropp hela vintern.  Känns som det bara startat om så fort jag blivit frisk.  Jaja det blir bättre framöver tänker jag.

Älskade barnbarn ❤

Likes

Comments

familjen var här igår ❤. Älskar vår härliga familj och så underbart att få vara med dem.

Likes

Comments

För en vecka sedan däckade jag i förkylning. Har varit mer eller mindre utslagen sedan dess. Igår var jag bra less på hostandet som gjort att varje natt i en vecka har varit ett helvete. Läkaren sa i torsdags att hostan som följer med denna förkylning är grym . Jag har hostat så ett revben har släppt lite från fästet i ryggen.  Det har nog aldrig hänt tidigare. Det small  till i onsdags kväll när jag halvlåg i soffan och hostade oförberedd.  Vilket har gjort att varje gång jag fått en riktig attack har jag fått ställa mig upp och tryckt händer mot en vägg. Snyggt va 😂😂.

Jaja men nu då denna morgon vaknade jag strax före 6 av att jag kände pigg. Vilken känsla 👌
Ville nästan studsa och göra en massa saker.......
Men det blev en fika bara och sedan la jag mig igen en stund i sängen 

Stickar fortfarande olika bebissaker. Gjorde ju nya tussar till Isac då de första var för små redan när han föddes 😍 och igår skickade jag med väntar som var klar och nu håller jag på med en mössa 😛. Jag är ju nybörjare men det blir ganska ok om jag får säga det själv 🙈

Likes

Comments

Eftersom jag är sjuk och har varit i en hel vecka nu så här jag inte fått vara med mitt barnbarn Isac. Vilket är superjobbigt. Vill hålla, titta, snusa och bara känna hur det är varmt i hjärtat av detta lilla gossebarn. ❤

Men är glad att min dotter bildbombar mig med bilder flera gånger om dan 😍Och nu snart får jag träffa underverket igen.

Här kommer lite bilder som jag har fått

Likes

Comments

Många tror att man blir förkyld av kyla men förkylningar är dropp och  luftburen smitta. Men ändå hör det ihop för om du blir kall så är du mer mottaglig för smitta. Därför finns det barn som nästan aldrig blir sjuk fastän de går på förskola. De är riktigt klädd inunder vintertid. Möter barn i mitt jobb som alltid är för dåligt klädda. Ja det finns de som är för mycket klädda också men man ser det sällan nu mera.
Möter barn där föräldrar drar ut sina barn i tunna tights och blött hår för de hinner inte klä dem riktigt eller torka håret på dem innan de måste stressa iväg.

Även om barn rör sig hela tiden ute så behövs det rätt inunder overallen. Ett tunt bomullsställ längst in kan man ha men sen typ stickat eller fiberställ som både värmer och kan andas, då gör det inget att ett barn blir lite för varm.  och viktigast är det fötter och ben som ska hållas varma. Bättre med dubbelt på benen än armar. Ofta är overaller fylligare upptill än nertill så det är benen som behöver extra. När det är -2 till -10 behöver alla barn vara vinterklädda med riktiga underställ under overaller, även vid korta promenader.  Riktig mössa som stänger för känsliga öron ska alltid vara på vid minusgrader men även blåsiga plusgrader. Vantar och handskar som är rejäla är också viktigt. Finns mycket skit att köpa som är gulligt men som är iskalla. Skippa hellre halsduk och fuskpolo än bra inunder.  Hålls barnen varma och får frisk luft i form av minst en timmes utelek varje dag så här de bättre motståndskraft mot baciller 😍.

Likes

Comments

mitt barnbarn, varje dag ju ❤. Är rädd att han ska ha blivit smittad av mig i lördags men kände mig inte sjuk då.  Bara lite hostig men hostade inte på honom och andades inte på honom. Hoppas verkligen att de klarar sig från detta.

Nu är jag riktigt sjuk 😭 och måste nog hålla mig borta närmaste veckan.  Hoppas att jag får bilder varje dag 😍.

Sötpruppen😍

Likes

Comments

Idag fetisdag. Hade velat va på jobbet i dag. Missar två möten idag men förkylningen har däckat mig 😯

Jag tillbringade natten i soffan så Mattias fick sova ifred.  Jag hostar, nyser och fräser hela tiden. Magens muskler är så ömma av allt kraxande i går. Och i min ålder finns små defekter som tillkommer när man har hostat som jag har gjort sista dygnen. Ja att hålla tätt i halvsovande tillstånd. Vilket gör att varje hostattack så har jag varit upp och kissat för säkerhets skull 😛.

Nu sitter jag i köket och har druckit kaffe och fått i mig en macka. Det gör svin ont i bihålorna, i ryggen och ja ....egentligen överallt 🙈.

Usch vad jag tycker synd om mig själv just nu. Andra förkylningen/flunsa på två månader.  Hmmm

Nästan alla klienter på jobbet är sjuka, barn som vuxna. Stora delar av personalstyrkan är borta pga denna förkylning. 

Likes

Comments

Jag får några bilder varje dag på lillprinsen ❤ har det inte kommit nån blid så efterfrågar jag dem.

Denna fick jag i dag med texten : Puss mormor ❤.

Hjärtat bara bubblar

Likes

Comments

Fick en bild av barnbarnet pappa när mor och barn sov

Kolla 😍 lillen håller om mommas arm❤

Idag fick gammelmorbror Erik hålla den lille 💙

Likes

Comments